Turismul ecvestru – Experienta de suflet  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Turismul ecvestru – o experienta de suflet


Nu este niciun secret faptul că iubim din suflet caii și că de fiecare dată recomandăm cu drag o experiență ce implică aceste necuvântătoare. Sunt inteligente, frumoase, blânde și conexiunea pe care o realizează cu omul nu se poate descrie în cuvinte. De aceea venim cu o super propunere ce implică turismul ecvestru și toate avantajele pe care acesta le oferă clienților experimenteaza.ro.


Am stabilit deja, iubim caii și aparent și ei ne iubesc pe noi, pentru că ne tot diversificăm gama aceasta de experiențe și oferim aventuri din ce în ce mai frumoase pentru iubitorii de animale. Am avut cursuri de echitație din ce în ce mai diverse, însă niciodată nu am avut o experiență de călărit de o zi. Curioși, nu-i așa? Partenerul nostru, Centrul de echitație “Horsemania”, are un nume ce descrie fidel ceea ce simțim toți pentru cai: o dragoste necondiționată. De aceea, împreună cu aceștia, venim cu propunerea pe care am menționat-o mai sus, o zi de călărit pentru pasionați, dar și pentru cei care doresc să își consolideze cunoștintele în turismul ecvestru.


Ce face această experiență să fie total deosebită? Pe lângă animalele frumoase care reprezintă o companie selectă, peisajul îți atrage atenția și te îmbie la o plimbare relaxantă. Ne trezim de dimineața și pornim la ora 10 în aventură. Valea Dâmboviței, mai exact Pietrari, este locul de plecare și zona ce trebuie explorată în amănunt. Vom parcurge vatra satului și vom trece prin livezi, stâne și pădurea de stejar. Evident, masa de prânz o asiguram noi, deoarece ai nevoie de energie pentru a te menține în formă. În plus, dacă trecem prin livezile de meri și sezonul este prielnic, nu ne supăram dacă vei vrea să cinstești și calul partener, pentru că mereu poftește la fructe.


Îți garantăm că nu vei uita foarte curând această zi, o zi petrecută în compania unui animal blând și cuminte, ce îți va însenina ziua și te va bine dispune. Cunoaștem legătura care are loc între om și animal, așa că dacă ai încercat această aventură și vrei să o repeți, sigur calul tău te va aștepta cu nerabdare să vă reluați drumul de tovărășie.Detaliile experienței:  • Locație Pietrari, jud. Dâmbovița

  • Durata experienței minim 4 ore

  • Masa de prânz inclusă în preț

  • Experiența valabilă pentru 1 persoană

  • Voucher valabil 12 luni de la data achizițieiCe trebuie să știu:  • Voucherul este valabil 12 luni de la data achizitiei

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

  • Masa de prânz este asigurată