Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Gasca Zurli prezinta in premiera nationala spectacolul “Hai la masa!”

Cea mai noua productie Zurli, spectacolul cu care Gasca Zurli asteapta toamna, ii imprieteneste pe copii cu mancarea buna, cu apa si, mai ales, cu statul la masa - "Hai la masa!"

Obiceiurile alimentare sanatoase sunt prezentate in maniera Zurli, jucaus si colorat, prin cantece si intamplari simpatice, pline de invataminte.

Noul personaj, adorabilul Bucataras Zurli, devine aliatul parintilor, in bucatarie. El stie trucuri despre mancarea facuta cu dragoste si povesti care sa-i tina pe copii cu gura deschisa.

Cum pui masa, cum stai la masa, ce mananci, cand mananci si cat de importanta e apa - sunt doar cateva dintre temele serioase, prezentate in joaca. Astfel, copiii vor invata lucruri noi, cu usurinta jocului, fara sa aiba impresia ca trebuie sa faca efort, ca sa deprinda noi reguli.

Mirela Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli, este autorul versurilor cantecelor. Tot ea scrie si scenariile spectacolelor Gastii Zurli. Cu fiecare productie, Mirela reuseste sa-i imprieteneasca pe copii, cu obiceiurile pe care, in genere, parintii sunt nevoiti să le impuna.

Hai la masa!” nu e tocmai invitatia care sa-i bucure pe cei mici. Ba chiar poate declansa mici drame! Copiii nu o asociaza cu "clopotelul care aduce pauza", ci cu sirena care anunta intreruperea oricarei alte activitati si, mai mult, obliga la o actiune mai putin placuta... de-a dreptul neplacuta, daca ne gandim la reacția lor.

Copiii nu sunt fericiti cand adultii striga: “Hai la masa!”. Acest spectacol este modul prin care invitatia la masa capata valoare. In primul rand, parintii invata cum sa transforme bucataria si masa in teren de joacă, iar cei mici afla ca “Hai la masa!” este, de fapt, invitatia pentru cea mai tare distractie din bucatarie.

Hai la masa!” este cea mai noua creatie semnata de Mirela ReteganAntrenorul Parintilor. Spectacolul demonteaza ideea că "masa" este un chin pentru cei mari si cei mici, deopotriva, dificilul moment cand trebuie sa cada de acord asupra a ce, cand, cum si cat mananca.

Hai la masa!“ e noul spectacol Gasca Zurli, in stilul unic, atat de iubit de fani! Premiera spectacolului va avea loc in luna octombrie a acestui an.

Caseta tehnică

Distribuție: Fetita Zurli – Vero Caliman, Clopotel – Alex Stama, Zana Buna – Andrea Bartha, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan, Truli – Razvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirau, Vrajimaturica - Andreea Ghita, Bucatarasul Zurli - Eduard Zanoaga.

  • Scenariu & concept – Mirela Retegan;
  • Muzica – Cornel Sorian;
  • Regia – Eduard Zanoaga;
  • Costume & scenografie – Anca Cernea;
  • Coordonator muzical – Marius Astilean.

Urmareste Gasca Zurli pe Facebook.

Urmareste Gasca Zurli pe Instagram.

Urmareste Gasca Zurli pe YouTube.