Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

La Happy Cinema București vezi un muzical fermecător. Acest muzical de pe Broadway, distins cu un premiu Tony® și inspirat de filmul MGM omonim, câștigător de Oscar în 1952, povestește aventura pasională a  descoperirii dragostei în “Orașul Luminii”, pe un fundal sonor compus din muzica și versurile superbe ale lui George și Ira Gershwin (inclusiv hiturile clasice ‘S Wonderful și I Got Rhythm). Piesa ne suprinde cu o scenografie uimitoare și o coregrafie cu adevărat impresionantă. 

Trailer: https://youtu.be/eguJa9vMjm8
Jerry Mulligan este un soldat american care se străduiește să aiba success ca pictor într-un oraș plin de speranță și oportunități. După o întâlnire întâmplătoare cu o frumoasă și tânără dansatoare  pe nume Lise, străzile din Paris devin fundalul unei romanțe senzuale și moderne în care arta, prietenia și dragostea se împletesc, lăsând în urmă traumele războiului …

Cu un record de 28 de recenzii de cinci stele de la critici, “Un american în Paris” vine de la West End din Londra la un cinematograf din apropierea ta!

Spectacolul va fi difuzat cu subtitrare în limba română.