Un week-end intr-un conac de 5 stele  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Dacă aveți nevoie de o escapadă la munte, vă propunem un week-end într-un conac de 5* şi tur romantic cu bicicleta.La doar 12 km de Brașov, pe drumul către Râșnov, pe un tărâm al veșniciei, unde istoria meșteșugurilor săsești este vie în fiecare minunăție de casă și fiecare colțișor de pământ, vei găsi un conac cu o atmosferă de poveste.


Conacul Ambient este o locație de 5 stele, unde proprietarii au dorit să realizeze un mix de old&new, locația având un aer retro, dar beneficiind de toate avantajele unei cazare de lux: WiFi în camere, piscina interioară încălzită, jacuzzi, saună, activități recreaționale precum tenis de masă sau biliard.Vei fi întâmpinat după datina strămoșească cu ospitalitate și voie bună și vei cina într-o sala mare de oaspeți, neasemuit de dichisită cu catifele, scaune pictate, mese și bufete ca-n vremurile străvechi, orologii și potire cu licori înmiresmate.


Gurmandul din tine va fi răsfățat cu bucate tradiționale pregătite cu profesionalism, devotament și pasiune. Fiecare preparat iți va oferi un gust unic, rafinat și totuși păstrând gustul de odinioară.La micul dejun te vor întâmpina varietăți de preparate meșteșugite de maeștrii bucătari: brânzeturi, cârnați, produse de patiserie și gemuri de casă, legume și fructe bio cultivate în propria gradină. Toate te vor umple de energie căci vei avea nevoie de ea din plin!Experiența traseului pe bicicletăDe cu draga dimineață vei porni pe o bicicletă electrică străbătând dealurile şi vizitând Centrul Istoric Medieval al Braşovului şi cele mai frumoase locuri din oraş, acoperind în trei-patru ore zone pe care altfel le-ai vizita în 2 zile.


Dificultatea este potrivită şi pentru începători având o distanță de 9 km şi o elevație de 275 m.Veți porni din Parcul Livada Poştei şi veți urca încet către Turnul Alb şi Turnul Negru admirând panorama oraşului. Apoi veți coborî încet panta şi veți trece pe lângă zonele cele mai frumoase din oraş.Te vei întoarce pe seara la Conacul Ambient, şi după un ospăț regal, te vei relaxa în zona de spa a conacului unde vei găsi o piscină încălzită, saună şi jacuzzi, iar dacă te vei simți revigorat vei putea sa joci tenis de masă sau să te relaxezi afară în foișor.În a doua dimineață te vei bucura de același răsfăț culinar iar apoi vei putea vizita sau revizita numeroasele obiective locale.Recent am vizitat o locație superbă, exact sub Tampa, unde am savurat un desert cu brânză urdă și sos de caramel, precum și un dulce de leche reinterpretat în varianta locală. Dacă te atrag mai degrabă mâncărurile tradiționale, locația „Ciorbe, nu vorbe” s-a rebrănduit și oferă o bogată varietate de mâncare la ceaun și platouri delicioase cu produse tradiționale românești.


Detaliile experientei • Doua nopti in camera dubla intr-un hotel de 5 stele

 • Mic dejun si o cina incluse

 • Tur pe o ruta la alegere cu bicicleta electrica

 • Pranz la pachet sau picnic

 • Biciclete electrice pentru 2 persoane

 • Acces la piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna, tenis masa, salon festiv, foisor exterior

 • Locatie: zona Brasov, Conac Ambient

 • Experienta pentru doua persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Parcarea gratuita si pazita este posibila la hotel.

 • In locatie veti gasi o piscina cu zona spa, un teren multisport, masa de snooker si tenis de masa. Exista de asemenea o zona de joaca pentru copii.

 • Bicicletele sunt puse la dispozitie de catre locatie.