Un week-end intr-un conac de vis 5 stele  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Dacă aveți nevoie de o escapadă la munte, vă propunem un week-end într-un conac de poveste combinat cu un traseu off-road numai bun pentru iubitorii de munte. La doar 12 km de Brașov, pe drumul către Râșnov, pe un tărâm al veșniciei, unde istoria meșteșugurilor săsești este vie în fiecare minunăție de casă și fiecare colțișor de pământ, vei găsi un conac cu o atmosferă de poveste. Vei fi întâmpinat după datina strămoșească cu ospitalitate și voie bună și vei cina într-o sala mare de oaspeți, neasemuit de dichisită cu catifele, scaune pictate, mese și bufete ca-n vremurile străvechi, orologii și potire cu licori înmiresmate. Gurmandul din tine va fi răsfățat cu bucate tradiționale pregătite cu profesionalism, devotament și pasiune. Fiecare preparat iți va oferi un gust unic, rafinat și totuși păstrând gustul de odinioară.


Chiar dacă frumoasele coridoare vegheate de văpăi portocalii răsună de ecouri străvechi, vei simți cum la fiecare pas trecutul dă mâna prietenos cu prezentul, transformând locația într-o oază de comfort și relaxare. La micul dejun te vor întâmpina varietăți de preparate meșteșugite de maeștrii bucătari: brânzeturi, cârnați, produse de patiserie și gemuri de casă, legume și fructe bio cultivate în propria gradină. Toate te vor umple de energie căci vei avea nevoie de ea din plin!


Experiența off-road.


De cu draga dimineață va începe un superb traseu off-road care te va duce la rezervația de urşi de la Zărnești, apoi, înconjurat de stânci de 200m vei admira Prăpăstiile Zărnești și Poiana Curmătura. Vei poposi la o gospodărie locală pentru un prânz tradițional românesc cu bucate gătite de gazdele primitoare. Vei gusta vinuri și brânzeturi românești admirând Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului, apoi vei porni în cea de-a doua parte a traseului, coridorul Bran-Rucăr, Dâmbovicioara și Râșnov printr-un relief carstic cu peșteri, canioane, chei și roci calcaroase. Te vei întoarce pe seara la Conacul Ambient, şi după un ospăț regal, te vei relaxa în zona de spa a conacului unde vei găsi o piscină încălzită, saună şi jacuzzi, iar dacă te vei simți revigorat vei putea sa joci tenis de masă sau să te relaxezi afară în foișor.


În a doua dimineață te vei bucura de același răsfăț culinar iar apoi vei putea vizita sau revizita numeroasele obiective locale. Recent am vizitat o locație superbă, exact sub Tampa, unde am savurat un desert cu brânză urdă și sos de caramel, precum și un dulce de leche reinterpretat în varianta locală. Dacă te atrag mai degrabă mâncărurile tradiționale, locația „Ciorbe, nu vorbe” s-a rebrănduit și oferă o bogată varietate de mâncare la ceaun și platouri delicioase cu produse tradiționale românești.Noi iți putem garanta că veți pleca amândoi acasă cu amintiri extraordinare și încărcați de energie!


Detaliile experientei • Două nopți în camera dubla într-un hotel de 5*

 • Mic dejun şi 2 cine incluse, pentru 2 persoane

 • Picnic tradițional pentru 2 persoane la mijlocul plimbării off road

 • Plimbare off road de minim 6 ore, fără zone periculoase

 • Vizitarea rezervației de urşi de la Zărneşti

 • Acces la piscina interioară încălzită, jacuzzi, saună, tenis masă, foişor exterior

 • Locatie: zona Brasov, Conac Ambient

 • Experienta pentru doua persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Parcarea gratuita si pazita este posibila la hotel.

 • In locatie veti gasi o piscina cu zona spa, un teren multisport, masa de snooker si tenis de masa. Exista de asemenea o zona de joaca pentru copi.