Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Intelegerea absoluta a mintii este, pe cat de profunda, pe atat de simpla. Si nu e doar pentru profesionisti, psihologi sau coach. Este pentru toata lumea, pentru ca se aplica tuturor.

 

UNDERSTANDING HUMAN MIND CONFERENCE

Pe 12 si 13 iunie 2019, la Bucuresti, 15 speakeri internationali de top din intreaga lume vor vorbi despre principiile functionarii mintii noastre si despre impactul unei gandiri revolutionare asupra business-ului, relatiilor, educatiei, sportului si experientei individuale de viata.

Scopul conferintei este de a umple acest gol in educatia noastra cu informatii despre modul in care functioneaza omul si despre cum putem valorifica adevaratul potential al mintii umane.

Programul Conferintei:


Ziua 1
Dr. William Pettit: “Never broken. Nothing lacking. I’m NOT kidding!”
Wyn Morgan: "Behind the Scenes of Results and Performance in Business"
Loredana Popasav: "Poate intelegerea mintii umane sa schimbe ceva?"
Sofia Koutsiana: "Redefining Emotional Intelligence"
Michal Kopčan: "Who are we? Understanding our true nature in professional
sports"
Kat Cerna & Kateřina Fiserova: "How to change the world? Listen!"
Martin Jotov: "We are made of Stardust"
Open session – Q&A


Ziua 2
Jacqueline Hallows & Alfie Chambers: "Beyond the Prison of our Mind"
Marina Galan & Stefan Cybichowski: "Could relationships be a lot easier
than we think?"
Piers Thurston: "Quality of Mind, the secret source for performance &
wellbeing
Loredana Popasav: "The Nature of Behaviour"
Peter Wright:"The ROI of understanding the human experience in big business"
Raghav Parkash: "Understanding Mind for Performance and Impact"
Kristy Halvorsen: "Unpredict your Journey"
Open session – Q&A

Invatand si intelegand principiile fundamentale ale modului in care functioneaza mintea umana, oamenii reusesc sa obtina rezultate extraordinare in business si sport, sa isi schimbe viata, sa depaseasca stresul si provocarile, sa gaseasca liniste, creativitate, dragoste si bunastare.

Ne folosim mintea in fiecare moment din viata noastra in tot ceea ce facem: cand lucram, cand invatam, cand facem sport, in relatiile noastre sau atunci cand practicam un hobby… Oamenii rareori inteleg minunatul dar al mintii, al gandirii si al constiintei, sau inteleg complet gresit modul in care functioneaza mintea. Scolile, cursurile, training-urile, cea mai mare parte a psihologiei sau a industriei self help se concentreaza de obicei asupra lumii exterioare, asupra comportamentelor si obiceiurilor evidente, sau altfel spus, "Pe afara e vopsit gardul iar inauntru e leopardul".

Exista o lacuna mare in educatia noastra in ceea ce priveste psihologia si cum functioneaza aceasta, din interior spre exterior, iar sensul acestui eveniment este sa atenueze substantial efectul acestei lacune.