Se incarca...

Date disponibile

Detalii eveniment

Intelegerea absoluta a mintii este, pe cat de profunda, pe atat de simpla. Si nu e doar pentru profesionisti, psihologi sau coach. Este pentru toata lumea, pentru ca se aplica tuturor.

 

UNDERSTANDING HUMAN MIND CONFERENCE

 

Pe 12 si 13 iunie 2019, la Bucuresti, 15 speakeri internationali de top din intreaga lume vor vorbi despre principiile functionarii mintii noastre si despre impactul unei gandiri revolutionare asupra business-ului, relatiilor, educatiei, sportului si experientei individuale de viata.

 

Scopul conferintei este de a umple acest gol in educatia noastra cu informatii despre modul in care functioneaza omul si despre cum putem valorifica adevaratul potential al mintii umane.

 

Invatand si intelegand principiile fundamentale ale modului in care functioneaza mintea umana, oamenii reusesc sa obtina rezultate extraordinare in business si sport, sa isi schimbe viata, sa depaseasca stresul si provocarile, sa gaseasca liniste, creativitate, dragoste si bunastare.

 

Ne folosim mintea in fiecare moment din viata noastra in tot ceea ce facem: cand lucram, cand invatam, cand facem sport, in relatiile noastre sau atunci cand practicam un hobby… Oamenii rareori inteleg minunatul dar al mintii, al gandirii si al constiintei, sau inteleg complet gresit modul in care functioneaza mintea. Scolile, cursurile, training-urile, cea mai mare parte a psihologiei sau a industriei self help se concentreaza de obicei asupra lumii exterioare, asupra comportamentelor si obiceiurilor evidente, sau altfel spus, "Pe afara e vopsit gardul iar inauntru e leopardul".

 

Exista o lacuna mare in educatia noastra in ceea ce priveste psihologia si cum functioneaza aceasta, din interior spre exterior, iar sensul acestui eveniment este sa atenueze substantial efectul acestei lacune.