UNTOLD FESTIVAL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Noi artiști confirmați la UNTOLD Festival


 


UNTOLD Festival anunță peste 20 de noi nume și proiecte muzicale ce completează line-up-ul impresionant al celui mai așteptat festival al anului 2015 în România!


Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge, Livio & Robi, Maribou State, Parra for Cuva, Alexandru Jijian, Dense & Pika, Nu Zău, Pedestrian, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Virgil vor încinge atmosfera pentru fanii muzicii house și techno la UNTOLD Festival, alături de cele mai fresh proiecte alternative, contemporane, cu influențe electro, jazz, funk, soul, hip-hop și broken-beat: Argatu, Alexandrina, Club Des Belugas, Golan, Mala, Moods, Moonlight Breakfast, Mr. Goju, Marwan Dua, Nickodemus,  Nopame, Silent Strike, Star Slinger, raku, The Bug & Flow.


DJ-ul și producătorul suedez ADAM BEYER este una din cele mai populare figuri de pe scena techno internațională și face parte din noul val de DJ europeni de succes. Beyer a schimbat scena muzicii techno odată cu lansarea “Drum Codes 1” în 1995 și a labelului Drumcode în 1996, iar de atunci continuă să seteze tendințele pe scenele internaționale. Prezent la toate festivalurile majore din lume, Beyer promite un show de excepție la UNTOLD Festival!


SASHA, DJ și producător recunoscut la nivel global pentru inovațiile sale în sfera muzicii electronice, are în palmares nominalizări la premiile Grammy, 4 premii la International Dance Music Awards, 3 premii la DJ Awards și a fost votat World No1 DJ in 2000 de către DJ Magazine. Sasha a remixat piese pentru artiști precum Madonna, The Chemical Brothers și Hot Chip și a influențat prin colaborările avute generația tânără de DJ precum BT și James Zabiela.


Britanicul Lee Burridge a “construit” scena muzicală underground din Hong Kong la începutul anilor 1990. Fiind unul din primii DJ de muzică dance din Hong Kong, și-a impus cu ușurință personalitatea și stilul la nivel global, fiind în prezent un nume constant în primele locuri din topul DJ Magazine. John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay, DJ Craig Richards și Sasha sunt doar câteva din numele cu care Burridge a avut colaborări de-a lungul carierei.


Pe lângă headlinerii binecunoscuți deja, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din lume AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România la UNTOLD Festival, între 30 iulie – 2 august a.c.


Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe www.untoldfestival.com.


 


CAZARE LA UNTOLD


Organizatorii UNTOLD Festival se pregătesc pentru cea mai aglomerată perioadă a Clujului cu multiple variante de cazare. Totodată, încurajează și localnicii să ofere în chirie spații pentru festivalieri.


Între 30 iulie și 2 august a.c., UNTOLD Festival transformă Clujul în destinația turistică muzicală a verii. Line-up-ul de milioane, atmosfera nemaîntâlnită de festival și 80 de ore de muzică pentru toate gusturile constituie atracția verii pentru cei aproximativ 300.000 de participanți așteptați în cele 4 zile de festival.


În momentul actual, participanții la festival pot lua în calcul următoarele posibilități de cazare:


1.         Campingul oficial UNTOLD – capacitate de apox. 25.000 de pers.


2.         Campusul Hașdeu – 1.000 de locuri disponibile.


Detalii despre modalitatea de achiziționare se găsesc pe www.untoldfestival.com/cazare.


În perioada următoare vor fi anunțate alte noi posibilități de cazare. Variantele pe care organizatorii le pun la dispoziția turiștilor sunt:


1. ACCES CAMPING - 52.43 lei/pers


2. ACCES CAMPING x 2 + cort 2 persoane + Saltea gonflabile + pătură - 280 lei => 140 lei/pers


3. CĂMIN LICEU (4-5 paturi/cam; baie la comun) - 50 lei/pers/noapte => 200 lei/pers


4. CĂMIN STUDENȚESC STANDARD (5 paturi/cam; baie la comun) - 65,4 lei/noapte => 261,6 lei/pers


5. CĂMIN STUDENȚESC MODERNIZAT (4 paturi/cam; baie în cameră) - 80 lei/pat/noapte => 320 lei/pers


Variantele de cazare puse la dispoziție de organizatori pot găzdui un total de aproximativ 30.000 de persoane. Ținând cont de faptul că unitățile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt rezervate integral deja, încurajăm localnicii să vină în întâmpinarea cererii mari cu oferte de cazare pentru cele patru zile. Clujenii care doresc să ofere spații în chirie în perioada festivalului pot să-și posteze oferta pe următoarele platforme:


Cazare @ Untold: https://www.facebook.com/events/472245629592056/


Bed Finder @ Untold: https://untoldfestival.com/ro/bed-finder/