Upgrade your plate – Consultatie privata  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Upgrade your plate – Consultatie privata de alimentatie sanatoasa si reinventarea nutritiei personale


Indrazneste sa iti schimbi viata sau sa schimbi viata celor dragi cu o consultatie privata de alimentatie sanatoasa si reinventarea nutritiei personale! Upgrade your plate now!


Cunoastem foarte bine efecte negative ale stresului asupra modului de viata. Ritmul alert si stilul haotic de la locul de munca influenteaza foarte mult alimentatia noastra si de aceea tindem sa mancam putin, pe fuga sau, mai grav, deloc. De aceea venim cu o propunere foarte interesanta, o experienta ce poate fi trecuta usor pe lista de cadouri smart, pentru ca orice schimbare pe care o facem in bine este intotdeauna inteligenta, menita sa ne ajute si de ce nu, sa ne schimbe viata.


Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna si membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, are 6 ani experienta in nutritie si stie exact ce program sa recomande astfel incat rezultatele sa fie vizibile in cel mai scurt timp. Fiecare persoana este unica in felul ei si de aceea si programul prezentat se va mula pe preferinte, organism, stil de viata si alti factori care o sa fie analizati in amanunt. Timp de 1 ora vei avea parte de o consultatie si construirea unui program personalizat, conform stilului tau de viata si preferintelor tale alimentare.


Dupa ce acesti pasi au fost facuti, rezultatele vin de la sine, pentru ca ritmul sanatos devine un stil de viata pe care nu il poti uita. Ca un tip and trick, incearca sa introduci sportul in rutina zilnica, ce va ajuta programul de nutritie sa dea mai repede rezultate. Garantam schimbari majore si benefice.


 


Detaliile experientei  • Intalnire privata de 1 ora oferita de Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna, membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, cu 6 ani experienta in nutritie

  • Locatie: Bucuresti

  • Experienta pentru 1 persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

  • Alimentele cumparate nu sunt acoperite de pretul experientei.

  • Cursul se va desfasura intr-un cadru informal, pentru a te simti in largul tau.