vaca-rosalinda-1 - Bilete

Vaca Rosalinda, Rosalinda a tehén

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Teatrul Gong (Sibiu): „Vaca Rosalinda”

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu aduce pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe un spectacol muzical presărat cu multe momente comice, care va transpune spectatorii de toatevârstele în lumea animalelor, dar și într-un univers plin de emoții și aventuri neașteptate. În acestunivers, animalele din ogradă știu să cânte la pian, la tobe, la chitară sau la cajon și ne vorpovesti despre cum au ajuns să fie terorizate de o… vacă.

Rosalinda, o vacă specială și încântătoare, dorește să fie diferită de celelalte vaci din fermă șireușește prin atitudinea sa critică să-i exaspereze pe cei din jurul ei. Viața la fermă devineinsuportabilă, iar țăranul decide să își trimită vaca departe de casă. În căutarea libertății și a identității sale, Rosalinda pornește într-o călătorie neașteptată, în care va întâlni personajediverse, va trece prin momente de bucurie și de tristețe, dar va reuși să învețe o lecție importantădespre importanța acceptării de sine.

Actorii care dau viață personajelor reușesc să transmită emoții puternice și să te facă să te simțiaproape de fiecare moment al poveștii cu ajutorul unui adevărat laborator muzical, experimentând narațiuni performative pline de energie. Aceștia cântă la chitară, cajon, clape, tobe, trompetă, djembe, fluier, tamburină, drâmbă, maracos, clopote tubulare și cabasa, conturând un spectacol inventiv și fascinant.

Inițiat de actorii Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Alexandra Șerban, Paul Bondane și Anton Balint, spectacolul „Vaca Rosalinda” promite să fie o călătorie emoționantă, plină de aventuri șiînvățături.

Data: joi, 27 aprilie, orele 11:00 și 14:00

Locul de desfășurare: Teatrul „Andrei Mureșanu”

Vârstă recomandată: 5+

Durată: 50 de minute