Vampires Feast in Transylvania: Theatres des Vampires  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Slujitori ai cultului vampirilor,  trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va poposi in Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospat al Vampirilor.


Acestia isi vor potoli setea continua de sange alaturi de fanii lor in Irish & Music Pub, pe 20 aprilie 2012, de la ora 19.


Dupa ce anul trecut au cantat pe luna plina la Bucuresti, anul acesta se pregatesc sa-i faca o vizita lui insusi Dracula, care a reprezentat deseori o sursa de inspiratie pentru trupa italiana. “Cel mai bun spectacol de pe bulevard” se transforma astfel in cel mai mare Ospat al Vampirilor din Transilvania, ospat la care sunt invitati toti fanii trupei.


Concertul e o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-ne un real spectacol.


 


Concertele din Romania fac parte din turneul europeanMoonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului “Moonlight Waltz”, cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.


 


Alaturi de Theatres des Vampires vom mai avea invitate inca 2 trupe din Europa si 1 din Romania, numele acestora urmand sa fie comunicate ulterior.


 


Bilete:


Numarul biletelor este limitat la 600 si se pot cumpara din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si online pewww.eventim.ro .


Pret:


- 35 ron pana in 20 aprilie 2012


- 45 ron la intrarea in club (Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca)


 


Pagina oficiala a concertului:http://www.welcome2cluj.com/theatres-des-vampires/


 


Paginile oficiale Theatres des Vampires:


Official Website: www.theatres-des-vampires.com


Official Myspace: www.myspace.com/theatresdesvampires


Official Facebook: www.facebook.com/Theatresdesvampires