VISUL UNEI SERI... RUSESTI  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Rusia înseamnă Şaliapin, Ana Pavlovna, Repin, Rubliov, Tolstoi, Ceaikovski, Barîşnikov, Dostoievski, Bodnarciuk, Nureyev, Koncealovski, Pugaciova, Pliseţkaia, Mihalkov şi mulţi, mulţi alţii...


Rusia mai înseamnă Ermitaj, superbele şaluri ruseşti, chihlimbarul, troika, Fabergè, balalaika, vodka, samovar, Matrioșka, Laika...


Este cineva care nu s-a intersectat, vreodată, cu ceea ce am enumerat până acum? 


Dar Rusia mai înseamnă și unul dintre cele mai bogate și mai puternice fenomene muzicale din lume! 


Muzica rusească s-a născut întotdeauna din trăiri, din bucurii şi tristeţi, din poveşti de dragoste, din învingeri sau pierderi, din viaţă!


Fiecare melodie are o poveste a ei, mai mult sau mai puţin cunoscută, care a răzbit în timp prin frumuseţea versurilor şi a liniei melodice. 


De la cântece tradiţionale, la tango-uri, la romanţe, la foxtrot-uri, la valsuri, fiecare melodie este o bucăţică de suflet rusesc!


Cunoscuta şi îndrăgita actriţă Tania Popa, născută în Republica Moldova, este şi o excepţională interpretă a unui repertoriu muzical rusesc, care cuprinde peste o sută de melodii. Timbrul său vocal este transpunerea patrimoniului său genetic, o extensie remarcabilă, de la sensibilitate la vulcanic. Poate fi considerată urmaşa uneia dintre cele mai mari şi rafinate cântăreţe, considerată regina romanţelor, Alla Baianova. 


„VISUL UNEI SERI... RUSEŞTI” este povestea uneia dintre cele mai frumoase culturi, în care istoricul melodiilor şi alternarea genurilor muzicale vă vor introduce într-o lume de vis!