wish200 - Bilete ©

Voucher cadou cu 10% discount

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Fa-ti un cadou sau surprinde pe cineva drag cu un voucher cadou de la designeri romani.


Alege valoarea dorita, achizitioneaza-l cu 10% discount si alege-ti piesele preferate de pe http://www.bandofcreators.com.


Voucherul se transmite in format electronic si are o valabilitate de 6 luni din momentul achizitiei. Acesta poate fi folosit pentru toate piesele disponibile pe http://www.bandofcreators.com, indiferent de designer. Voucherul cadou are un cod unic care trebuie introdus la checkout, iar valoarea acestuia se scade din totalul comenzii.


In selectia Band of Creators vei gasi piese exclusive create de designeri romani precum Ioana Ciolacu, Studio Cabal, Edita Lupea, Florentina Giol, Framboise, Larisa Dragna, Parlor, Smaranda Almasan, Chic Utility, Life in Mono, Musat si altii. Selectia include editii limitate sau piese unicat, office sau smart casual, haine de cocktail si accesorii de designer. Categorii de produse: rochii, topuri, bluze, camasi, maieuri, tricouri, pantaloni, fuste, salopete, jachete, paltoane, genti, pantofi, bratari, coliere, bijuterii, esarfe de matase si cosmetice bio.