WE LOVE RETRO - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Comunicare din partea organizatorilor evenimentului:

Datorita cererii mari de bilete la evenimentul We love retro Bucuresti, organizatorii sunt nevoiti sa mute locatia de desfasurare de la Sala Polivalenta la Romexpo, parcarea B. Toti cei care isi pastreaza biletul achizitionat primesc inca unul gratuit, si abonament la Festivalul The Carnival. Cei care nu isi doresc sa pastreze biletul , trebuie sa faca o solicitare la platforma de vanzare bilete de unde au facut achizitia pana in data de 8 iulie 2019  si li se vor returna banii. 

Gasesti bilete la noua locatie AICI.

-------------------------------------------------------------------------------

Dupa succesul din 2018, We Love Retro revine la Bucuresti in data de 7 septembrie 2019, la Sala Polivalenta unde vor urca pe scenă: Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic și Dj Quicksilver.

Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor ‘90 cu o producție de excepție marca Spotlights.

 

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena Rap și a cucerit-o cu succesul imens al piesei “Gangsta Paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în Billboard în 1995. În 2019, pe 7 septembrie Coolio vine la București în cadrul We Love Retro pentru cel mai tare spectacol al său de până acum.

[Gangsta’s paradise, C U When U Get There, Ooh La La, I Like Girls]

Nana, celebrul rapper cu milioane de discuri vândute în întreaga lume și cunoscut pentru hit-urile “Lonely”, “He’s comin”,  “Remember the time” și “Free” vine la București unde va cânta live pentru publicul retro de toate vârstele.

[Lonely, He’s Comin’, Remember The Time, Dreams]
Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro București un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!
[Cotton Eye Joe, Hold Me For A While, The Chase, Spirit Of The Hawk]

East 17 erau băieţii un pic mai cool şi mai răi decât adoraţii tuturor fetelor. Grupul a avut un mare success între anii 19991 şi 1999 şi  a vândut 18 milioane de albume în toată lumea. Piese precum House of love, West End Girls, Let it rain, Stay Another Day, Hold My Body Tight au făcut ravagii printre adolescenţii acelor vremuri şi nu numai.

[It’s alright, Stay another day, If you ever, Let it rain]

No Mercy aduce la București alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!
[Where do you go, Don't Make Me Live Without You, When I die, Missing]

E-rotic este un duo cunoscut în Europa datorită pieselor “Max, don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed, “Who wants to live forever” și “Love Message”. Mixul lor spectaculos între stilul pop și dance va putea fi auzit la WE LOVE RETRO București.

[Fred Come To Bed, Help Me Mr Dick, Willy Use a Billy Boy, Gotta Get It Groovin’]

Dj Quicksilver, unul dintre cei mai renumiți dj-i ai anilor 90, cunoscut pentru piesele “Bellissima”, “Heart of Asia”, “Planet Love” și “Free” te așteaptă pe 7 septembrie la We Love Retro București.

[ Bellissima, Heart of Asia, Planet Love, Free]

Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, puteti accesa www.weloveretro.ro sau pagina de facebook al evenimentuluihttps://www.facebook.com/WeLoveRetroRomania/ .