WE LOVE RETRO  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

We Love Retro, care este din 2014 cel mai mare retro party din România,  vine la Sala Polivalentă din Craiova pe 11 mai 2019, unde vor urca pe scenă: Captain Hollywood Project , No Mercy, Mr. President, Rednex, și Brooklyn Bounce Dj.


Retrăim împreună cele mai frumoase momente ale anilor 90 cu o producție de excepție marca Spotlights.


No Mercy  aduce la Craiova alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”! Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!


[Where do you go, Don't Make Me Live Without You, When I die, Missing]


 


Mr. President, unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor 90 vine la We Love Retro Craiova să te încânte cu “Coco Jumbo”, megahit-ul ce a cucerit întreg mapamondul!


[Coco Jumbo, I Give You My Heart, On The Floor, Take Me To The Limit]


Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro Craiova un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!


[Cotton Eye Joe, Hold Me For A While, The Chase, Spirit Of The Hawk]


Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Craiova.  Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90 vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 11 mai la Sala Polivalentă.


[Only With You, Impossible, More And More, Flying High]


BROOKLYN BOUNCE sunt doi producători germani de muzică trance. Au creat remixuri ale unor piese de la Scooter și Kool & the Gang. „The Theme”, „Get ready to Bounce”, „Take a Ride” și “The Real Bass” precum și multe alte hituri se vor auzi live în mai la Craiova.


[Bass, Beats & Melody, Club Bizarre, Loud And Proud, Crazy]


Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00!


Pentru mai multe informatii legate de eveniment, puteti accesa www.weloveretro.ro sau pagina de facebook al evenimentuluihttps://www.facebook.com/WeLoveRetroRomania/ .