Week-end intr-un hotel de 4 stele  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Week-end intr-un hotel de 4 stele combinat cu sporturi de parc de aventura 


Iti plac experientele din parcurile de aventura? Le-ai incercat deja pe toate din Bucuresti. Iti propunem o experienta city break parc de aventura, care va include atat cazare intr-un hotel de 4 stele, cat si o experienta in Parc Aventura din Brasov, cu transferurile asigurate de hotel. Parc Aventura Brasov dispune de 15 trasee cu niveluri progresive de dificultate. Fiecare vizitator va primi echipament de siguranta cu 2 carabine, care va trebui purtat obligatoriu.Cele mai provocatoare trasee din parc sunt un traseu de peste 300 de metri care traverseaza lacul, precum si un traseu cu dificultate mare, la care cea mai inalta inaltime este de 20 de metri.Si pentru ca si tu meriti sa fii rasfatata, va cazam doua nopti intr-un hotel de 5* cu piscina si jacuzzi, in care sa te relaxezi in timp ce el viseaza la experienta care il asteapta in zori.


Veti petrece astfel un week-end romantic, care va fi apreciat din plin de amandoi.Locatia partenera care ne ajuta sa iti oferim aceasta experienta city break parc de aventura este hotelul Ambient, care se afla in Brasov. Hotelul Ambient este o locatie de 4 stele, pozitionat aproape de centrul orasului si beneficiaza de WiFi in camere, hidromasaj, sala de fitness, sauna, parcare pazita. Poti afla localizarea exacta a locatiei aici.


De asemenea, poti vizita sau revizita oricand obiective locale, daca esti genul de turist care se plictiseste repede, sau sa faci drumetii pe muntii din apropiere. Mai poti vizita parcul cu dinozauri sau sa faci o sesiune de shopping in Mall-ul din Brasov. Recent am vizitat o locatie superba, exact sub Tampa, unde am savurat un desert cu branza urda si sos de caramel, precum si un dulce de leche reinterpretat in varianta locala. Daca te atrag mai degraba mancarurile traditionale, locatia „Ciorbe, nu vorbe” s-a rebranduit si ofera o bogata varietate de mancare la ceaun si platouri delicioase cu produse traditionale romanesti.


Detaliile experientei  • Doua nopti in camera dubla intr-un hotel de 4*

  • Mic dejun si 1 cina incluse

  • Transfer la Aventura Parc Brasov

  • Acces la hidromasaj, fitness, sauna

  • Locatie: zona Brasov

  • Experienta pentru doua persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).