Workshop de scriere creativa  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Workshop de scriere creativa - invata cum sa scrii povesti cu impact Transformă-ți clientul în Eroul Poveștii tale de business


Transformă-ți clientul în Eroul Poveștii tale de business


Dacă ești antreprenor și vrei să știi care este povestea din spatele reclamei pe care urmează să o creezi, acest workshop este pentru tine! Pentru că tu ești legat de clientul tău printr-un cordon ombilical invizibil care dacă nu furnizează hrana adecvată, relația voastră se termină.Dar ce hrană ar trebui să-i dai tu lui înainte ca el să-ți cumpere produsul?
Știi deja: reclama produsului sau, mai bine zis, povestea lui.
Sunt multe reclame pe piață, dar foarte puține funcționează fără difuzări îndelungi și costisitoare. De ce oare? Ce face o reclamă să fie bună? Produsul pe care îl vinde? Da și nu, din păcate! Știm cu toții că de cele mai multe ori nu este vorba doar despre asta?


Atunci, despre ce este vorba?
Cu toții vrem să vindem produse bune, folosindu-ne de reclame bune. Uneori avem produse excelente care nu se vând si vedem cum concurența reușește să vândă tot felul de produse și asta, pe bună dreptate, ne supără. Mai cunoaștem și cazuri în care produsul este execrabil și totuși se vinde. Dar liniștește-te: vestea bună e că produsul se vinde doar la început și nu pentru mult timp. Clientul nu mai e atât de prost să arunce banii pe fereastră la nesfârșit pentru produse care nu sunt bune la nimic.Așa că am ales să mă adresez ție, vânzătorului onest care vinde produse bune și nu celui care dorește clienți de ocazie pe care să-i țepuiască.
Știi deja că, pentru un business de lungă durată, ai nevoie atât de produse bune, cât și de reclame foarte bune.
Dar ce face diferența dintre o reclamă bună și una proastă? Iți spun eu care este părerea mea: reclama bună este cea în care cumpărătorul este eroul poveștii tale de bussines.Cum faci asta?
Ei bine, totul se concentrează la început în jurul abilității tale de a construi o poveste care vinde.Dar cum scrii povestea?
Vii la curs și de asta o să mă ocup eu împreună cu tine, desigur. E un proces mai lung, necesită puțin timp sacrificat, dar merită!
Hai să facem primii pași si să ne cunoaștem!


Curs de storytelling pentru copii -10 întâlniri


*Cât de tare ți-ai dori să auzi povești concepute și create chiar de copilul tău?
*Cât de mult ai vrea ca el să stăpânească arta storytelling-ului și structura poveștii așa cum o vedea Joseph Campbell în cartea "Eroul cu o mie de chipuri", considerată biblia scenariștilor de la Hollywood?
*Ce-ai zice dacă ai citi povești scrise de copilul tău sau chiar ai vedea piese de teatru sau scenarii de film la care copilul tău este autor sau coautor?
*Ce-ai zice dacă el ar deveni în timp ajutor de copywriter într-o agenție sau hub de advertising?
* Ce-ai zice dacă el ar stăpâni din ce mai bine arta conversației și a dilogului.
Credem că am stabilit obiective interesante pentru copilul tău și o oportunitate inedită de a învăța distrându-se alături de alți copii ca și el în timpul lui liber.
Ce va trebui să faci tu ca să se întâmple toate astea?

Curs de storytelling pentru părinți - curs de parenting care vrea să-i învețe pe actualii și viitorii părinți să creeze o poveste după Călătoria Eroului a lui Joseph Campbell


Detaliile experienței:  • Locație: București

  • Experiența valabilă pentru o persoană

  • Durata 3 ore

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)