Yoga si Masaj de cuplu – relaxare  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Yoga si masajul de cuplu – o experienta a relaxarii


Pentru acest pachet urmeaza sa va prezintam cateva notiuni teoretice, dar care trebuie neaparat sa fie prezente in vocabularul vostru. Yoga este una din cele 6 scoli traditionale ale hinduismului, bazata pe meditatie ca o cale spre auto-cunoastere si eliberare, practicata de mai bine de 5.000 de ani. Atunci cand oboseala si stresul isi pun amprenta asupra corpului tau, incet incet celulele tale incep sa imbatraneasca si simti ca desi esti destul de tanar, nu totul functioneaza cum trebuie. Yoga te ajuta sa te simti mai energizat, mai calm, mai impacat cu ceea ce te inconjoara si astfel poti face fata provocarilor mult mai lejer.


Centrul Shakti este partenerul nostru in aceasta unitiativa si iti propune sa introduca in programul tau agitat 1 ora de yoga, prin care poti combate cu succes efectele negative ale stresului si oboselii, inducand o stare de pace interioara. Acest lucru nu il vei face singur, ci alaturi de persoana iubita, acest mod de viata fiind adoptat de amandoi.Yoga, ca defenitie, se apropie de “eliberarea de lume, de simturi, de corp, de emotii, de minte si de ego, atingand absolutul”. Pentru acest lucru este nevoie de disciplina, cunoastere spirituala si mai ales rabdare si calm. Este foarte important sa constientizezi cat de mult conteaza sa iti aloci un timp pentru trupul si mintea ta. Poate nu ai timp in fiecare zi sa te duci la sala sau sa mergi la sedinte de masaj, insa macar o data pe saptamana, incearca sa te mentii constant si sa practici yoga. O sa vezi diferentele imediat.


Dupa o ora de yoga, propunem un masaj zdravan, care sa destinda pana si cel mai tensionat muschi din corpul tau. Unele tratamente sunt pur si simplu pentru relaxare, altele sunt si pentru tratare a unor probleme pe care poate le ai, insa acest lucru depinde de fiecare persoana in parte. Pentru inceput, o sa mergem la sigur aplicand masajul postural Yumeiho timp de 90 de minute, timp in care de la atata relaxare, o sa adormiJ La final, includem in pachet si un curs de juice detox, pentru a prezenta beneficiile sucurilor sanatoase asupra organismului tau si sa iti aratam necesitatea introducerii fructelor in dieta ta zilnica.


Detaliile experientei • Yoga privata pentru cuplu (60 min)

 • Masaj postural Yumeiho (metodă profilactică şi terapeutică japoneză, cunoscută și sub numele de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj și presopunctură”) pentru cuplu (90 min)

 • Juice Detox

 • Locatie: Bucuresti, langa Piata Romana

 • Experienta pentru doua persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Masajul japonez postural este conceput ca o metodă de corectare atât cât este posibil, a coloanei vertebrale, pentru ameliorarea tulburărilor induse de patologia şi disfucţiile acesteia. În acest sens, abordarea se face dinspre exterior către interior (corectarea anomaliilor oaselor bazinului, ale membrelor inferioare, acestea constituind baza coloanei vertebrale) cât şi de la interior către exterior (corectarea curburilor patologice ale coloanei vertebrale sau ale disfuncţiilor articulaţiilor intervertebrale, cu ulterioare repercursiuni pozitive asupra tuturor membrelor, centurii scapulare şi centurii pelviene).

 • In masajul thailandez corpul este menit să se miște, iar pozițiile de stretching pun corpul în mișcare activând potențialul chinestezic al clientului. Terapeutul ghidează cu prudență corpul clientului în pozițiile de stretching lent, explorând capacitatea mobilității și flexibilității individuale. Stretchingul are un efect de relaxare instantanee, atât la nivelul musculaturii, cât și și la nivelul mental și emoțional – de aici și sentimentul de pace interioară, de eliberare și de împlinire, foarte adesea exprimate prin comentarii de genul: „Parcă am plutit pe niște nori”. Prin intermediul mișcării cunoaștem plenitudinea.

 • In sesiunea yoga, prin intermediul exercitiilor fizice, numite asane, executate pe parcursul orei, corpul se intareste si se echilibreaza. Prin concentrarea de care este nevoie in executarea exercitiilor fizice, mintea se relaxeaza, se elibereaza de stres si se intareste. Prin respiratia controlata si prin meditatie atat corpul, cat si mintea se vor dezvolta, retesandu-se legatura dintre cele doua, astfel incat sa functioneze intr-un tot unitar si armonios.