ZBOARA, ZBOARA, VRAJIMATURICA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ZBOARĀ , ZBOARĀ VRAJIMĀTURICĀ!


Premieră în industria divertismentului din România: Gașca Zurli ajunge într-un super show la Sala Palatului .


Pentru prima dată în România, în sala în care doar atiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii  - susține un spectacol eveniment.


 Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!", dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un  spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.


Ca fiecare dintre producțiile Găștii Zurli, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici , într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.


„Ce s-ar întâmpla dacă pentru o vreme nicio mătura nu și-ar mai face treba. Ce-ar fi lumea fără curățenie?  Răspunsul îl vom află pe scenă Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectator, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tură Vura. Ea e  vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă , curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica la nivel de fenomen național.


Mirela Retegan este  și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou  cantecel  pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică".


Bilete pentru super producția pentru copii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” s-au pus în vînzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.


Spectacolul are loc pe 31 mai începând cu oră 11.00


Detalii suplimentare pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409


Distribuia:


Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan


Fetiţa Zurli- Vero Cāliman


Clopotel- Alex Stama


Yuppi- Alexandru  Tcaci


Truli- Razvan Marina


Zdrangānel- Paul Chichirāu


Tura Vura- Alex Stama


Zâna Bunā- Diana Leonte


Productia muzicala -Cornel Sorian


Scenografia -Anca Cernea


Regia – Vadim Rusu


Un spectacol  dupa o idee originalā semnatā Mirela Retegan


Produs de : Compania de Evenimente Zurli si Fundatia Noua Generatie.


 


Puteți urmări Gașca Zurli pe www.zurli.ro, pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/gascazurli sau pe canalul de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCViyABZFmR-ufm6gtbUthXA