Zbor cu balonul si Cinema Vip 2 pers  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Zbor cu balonul şi cinema VIP la Băneasa - Îndrăznește să pășești într-o aventură care îți va testa toate simțurile. Simte întâi adrenalina unui zbor cu balonul, împreună cu persoana iubită iar apoi vizionează un blockbuster și delectează-te într-un spațiu VIP pus la dispoziție de Băneasa Cinema.Zborul... dorința de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasările, a devenit acum posibilă și accesibilă.Zborul cu Balonul cu Aer Cald se desfășoară în condiții de maxima siguranță. Orele propice pentru zborul cu balonul sunt la răsăritul soarelui atunci când atmosfera este calmă iar priveliștea foarte deosebită. Decolarea și aterizarea sunt line și plăcute. Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite...Durata unui zbor este de aproximativ o oră iar după aterizare urmează o scurtă ceremonie de botez. Locația de bază este orașul București însă zborurile se pot efectua în oricare altă locație dacă sunt întrunite condițiile necesare.De la locul de aterizare al balonului veți fi preluați de o maşină Black Cab şi veți fi duşi la Grand Cinema & More, în Baneasa Shopping City unde vă veți continua ziua într-o oază de eleganță şi confort!


Grand VIP Studios este spaţiul în care canapelele confortabile din piele înlocuiesc clasicele scaune de cinema, oferind o atmosferă relaxantă şi plăcută. Şi pentru că un film bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile făcându-te să evadezi într-o altă lume, sălile VIP de cinema sunt dotate cu ecrane impresionante, sistem de sunet Dolby Atmos cu 54 de boxe şi tehnologii 3D impecabile. Astfel se transformă orice vizionare într-o experiență exclusivistă!Experiența include o selecţie variată de băuturi şi mâncăruri proaspete servite în auditorium sau în lounge, un lounge separat, cu recepţie, garderobă, bar privat şi conexiune Wi-Fi.


Opțional: Poți alege să-l surprinzi cu un mesaj aniversar “La mulți ani!” pe marele ecran!Fă-i o surpriză neaşteptată şi transformă vizionarea de film într-o experiență pe care să nu o uite niciodată!Înainte de vizionarea filmului poți include în calupul de trailere, un mesaj de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii sau poți reda un mic filmuleț de "La mulți ani!" creat de tine, în funcție de preferințe, cu durata de 1 minut.Alege experiența zbor cu balonul şi cinema VIP la Băneasa şi veți petrece o zi de neuitat!


Detaliile experientei • 1 oră de zbor cu balonul

 • Bilete VIP la film la Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, în studiourile VIP

 • Acces la un bar exclusiv și un lounge privat, unde se servesc o serie de gustări delicioase alături de o gamă variată de băuturi

 • Opțional: Posibilitatea includerii în calupul de trailere, a unui mesajul de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii, în funcție de preferințe.

 • Locatie: la 20km de București zborul cu balonul si experienta de cinema la Baneasa

 • Experienta pentru doua persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului.

 • Dupa aterizarea balonului, clientii vor fi returnati la locul decolarii, dupa strangerea balonului care dureaza aproximativ 40 de minute.

 • Filmul poate fi ales dintre cele care ruleaza in momentul rezervarii la Baneasa Cinema

 • Zborul se efectueaza cu un minim de 4 persoane.

 • Materialele pentru filmulet sau colaj trebuie sa ajunga in cinematograf cu cel putin 5 zile inainte de eveniment pentru teste.

 • Pentru a rula in sistemul cinematografic, filmuletul trebuie sa respecte urmatoarele specificatii tehnice: Format .mp4, Rezolutie: 1998×1080 ; (1:1.85 Flat) – Full Frame Pixel, Framing 1:1.85, FPS 24, Bitrate 25.000; ○ Audio Stereo, Sample rate 48Hz, Sample bit depth 16 bit, Peak Level -10dbfs.