Zbor cu Balonul si masaj relaxant pt.2  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Zbor cu balonul si masaj relaxant pentru amandoi


Iti propunem o zi plina de aventuri, dar si de momente de relaxare, care sa te ajute sa te incarci cu energie. Avem in gand o combinatie intre indoor si outdoor care se potrivesc perfect unei zile pline! Un aventuros zbor cu balonul te asteapta cuminte intr-o zona de langa Bucuresti si noi suntem nerabdatori sa iti vedem reactiile. Dupa sesiunea de zbor, ti-am pregatit o sesiune de rasfat iar timp de 3 ore corpul tau va intra in stand by general?


Fie ca vrei sa faci un cadou frumos si extrem de inspirat, fie ca iti doresti asiduu acest lucru pentru tine si persoana iubita, o ora intr-un balon in apropiere de Bucuresti se poate inscrie imediat pe lista celor mai frumoase amintiri. Ai sansa sa imortalizezi fiecare moment petrecut in aer iar partenerul, Balonro.ro, iti garanteaza clipe de neuitat la inaltime. Tu doar trebuie sa iti iei aparatul foto, sa te inarmezi cu o doza de curaj, iar peisajul din jurul tau iti va disipa orice moment de teama. Acest zbor cu balonul pe care ti-l propunem este clar o aventura ce trebuie traita macar o data in viata.


Dupa ce te aducem cu picioarele pe pamant, este timpul pentru acel moment de ralaxare totala la care corpul tau tanjeste maxim. O ora de yoga este exact ce iti trebuie, deoarece atunci cand oboseala si stresul isi pun amprenta asupra corpului tau, incet incet celulele tale incep sa imbatraneasca si simti ca nu totul functioneaza asa cum trebuie.Yoga te ajuta sa te simti mai energizat, mai calm, mai impacat cu ceea ce te inconjoara si astfel poti face fata provocarilor mult mai lejer. Impreuna cu jumatatea ta, va trimitem timp de 90 de minute la masaj de cuplu, ce garanteaza ca toate zonele dureroare o sa dispara, deoarece echipa noastra are maini magice, ce alunga durerile si lasa in urma doar o senzatie de bine.


La final, includem in pachet si un curs de juice detox, pentru a prezenta beneficiile sucurilor sanatoase asupra organismului tau si sa iti aratam necesitatea introducerii fructelor in dieta ta zilnica.Am uitat sa mentionam, nu te vom lasa sa te deplasezi singur dintr-o parte in alta. Toate transferurile iti sunt asigurate intr-un mod luxos, cu o masina extrem de eleganta, care sa iti asigure tot comfortul de care ai nevoie in aceasta zi super pe care ti-o promitem.


Detaliile experientei • 1 ora de zbor cu balonul langa Bucuresti

 • Yoga privata pentru cuplu (60 min

 • Masaj Yumeiho de cuplu (metodă profilactică şi terapeutică japoneză, cunoscută și sub numele de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj și presopunctură”) (90 m

 • Juice Detox

 • Toate transferurile incluse cu o masina de lux

 • Locatie: la 20km de Bucuresti pentru experienta de zbor cu balonul, Centrul Shakti pentru experientele de relaxare

 • Experienta pentru doua persoane

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului.

 • Dupa aterizarea balonului, clientii vor fi returnati la locul decolarii, dupa strangerea balonului care dureaza aproximativ 40 de minute.

 • Masajul japonez postural este conceput ca o metodă de corectare atât cât este posibil, a coloanei vertebrale, pentru ameliorarea tulburărilor induse de patologia şi disfucţiile acesteia. În acest sens, abordarea se face dinspre exterior către interior (corectarea anomaliilor oaselor bazinului, ale membrelor inferioare, acestea constituind baza coloanei vertebrale) cât şi de la interior către exterior (corectarea curburilor patologice ale coloanei vertebrale sau ale disfuncţiilor articulaţiilor intervertebrale, cu ulterioare repercursiuni pozitive asupra tuturor membrelor, centurii scapulare şi centurii pelviene).

 • In masajul thailandez corpul este menit să se miște, iar pozițiile de stretching pun corpul în mișcare activând potențialul chinestezic al clientului. Terapeutul ghidează cu prudență corpul clientului în pozițiile de stretching lent, explorând capacitatea mobilității și flexibilității individuale. Stretchingul are un efect de relaxare instantanee, atât la nivelul musculaturii, cât și și la nivelul mental și emoțional – de aici și sentimentul de pace interioară, de eliberare și de împlinire, foarte adesea exprimate prin comentarii de genul: „Parcă am plutit pe niște nori”. Prin intermediul mișcării cunoaștem plenitudinea

 • Zborul se efectueaza cu un minim de 4 persoane.