Zbor cu balonul si transportul inclus  - Bilete

balonbucuresti - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Zbor cu balonul si transportul inclus la balon si inapoi in Bucuresti 


Incearca o aventura cu balonul, asa cum ai citit in cartile din copilarie, care te-au facut sa visezi. Zborul are loc dimineata sau seara, dar noi recomandam prima varianta, deoarece ai ocazia sa vezi rasaritul de soare, in timp ce balonul este umflat treptat in fata ta, acoperind incet-incet soarele care se ridica. Adrenalina exista pana in momentul in care balonul incepe sa se ridice, iar apoi vei experimenta un sentiment deplin de liniste, cum rar ai intalnit...daca si partenerii tai de zbor nu sunt foarte guralivi. :)


Zborul... dorința de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasările, a devenit acum posibilă și accesibilă. Avantajul fata de pasari este ca aparatul care incalzeste aerul din balon te va incalzi si pe tine, astfel ca nu va trebui sa te imbraci pentru iarna.Aventura cu balonul cu aer cald se desfășoară în condiții de siguranță. Spre deosebire de alte aeronave, balonul poate zbura la înălțime mică și cu o viteza relativ mica (intre 15 si 25 de km/h). Decolarea și aterizarea sunt line și plăcute. Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite...


Durata unui zbor este de aproximativ o oră iar după aterizare urmează o scurtă ceremonie de botez. Locația de bază este orașul București însă zborurile se pot efectua în oricare altă locație dacă sunt întrunite condițiile necesare. Poti sa ne contactezi, daca ai o alta idee de locatie, pentru a discuta detaliile. De asemenea, putem organiza un zbor doar pentru tine si iubitul/iubita ta, daca doriti sa beneficiati de o intimitate mai mare. Poti afla localizarea exacta a locatiei pentru decolare aici.


Pentru a nu iti face probleme cu transportul si sa nu astepti recuperarea balonului dupa aterizare, iti punem la dispozitie transport cu un automobil de lux si un sofer cu povesti foarte interesante.Alege experiența aventura cu balonul şi vei petrece o zi de neuitat! Ia-ti si un/o prieten/a cu tine pentru a impartasi impreuna experienta.


Detaliile experientei  • 1 ora de zbor cu balonul langa Bucuresti

  • Toate transferurile asigurate cu o masina Black Cab (cu preluare și returnate în București)

  • Locatie: la 20km de Bucuresti• Experienta pentru doua persoane• Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou• Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

  • Dupa aterizarea balonului, clientii vor fi returnati la locul decolarii, dupa strangerea balonului care dureaza aproximativ 40 de minute.

  • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului.

  • Zborul se efectueaza cu un minim de 4 persoane.