ziua-femeii-2022 - Bilete

ZIUA FEMEII

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ZIUA FEMEII 2022 – 8 MARTIE - SALA PALATULUI BUCURESTI

Câteva lucruri sunt suficiente pentru a face memorabilă o zi precum cea de marți, 8 martie 2022! Un eveniment internațional, conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, la care participă artiști inspirați de universul feminin. Dacă dorința multor femei este să petreacă ziua de 8 martie în distracție și bucurie, programul de la Sala Palatului din București pentru Ziua Femeii 2022 le oferă seara ideală! În compania artiștilor PEPE – LOS LOCOS – CEZAR OUATU – FLORIN RĂDUȚĂ – și a SONIA MOSCA (2^ la X Factor 2020) – ELIZA G (Câștigătoarea Cerbului de AUR 2019) și SORINA ENEA, va fi o seară de neuitat, pe care să o petreci alături de prieteni și/sau partenerul tău!

Biletele sunt disponibile online pe: eventim.ro.


Reguli de acces decise de către organizator:

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.

4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum și datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.

6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

7. Organizatorul are dreptul să anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 24 ore de începerea evenimentului.

8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

9. În caz de anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumpărătorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.

10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.

11. Este interzis accesul cu:

– sticle; mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

14. Accesul in sala de spectacol se va face conform regulilor sanitare aflate în vigoare.

15. Refuzul prezentării documentelor la intrarea în sala de spectacol are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor.

16. Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorul a luat act de aceste reguli și se consideră ACORDUL DAT pentru respectarea acestora.