Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Zucchero vine in Romania sa cante la Cluj si Bucuresti

Inca din anul 1970, Zucchero a intrat in atentia publicului larg prin hituri pe care este imposibil sa nu le fi ascultat vreodata: “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc.

In urma cu doua luni, artistul italian a lansat noul lui album “Black Cat”, pe care l-a promovat in cadrul unui turneu, prin 30 de orase mari din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona. tari. In apropierea incheierii turneului, Diesel Events organizeaza doua concerte si in Romania, la Cluj pe 12 noiembrie si la Bucuresti pe 14 noiembrie 2016.

Artistul care a revolutionat muzica italiana introducand blues-ul in tara-mama, apoi facand din rock-ul italian un punct de reper considerabil in Europa, ne va trece prin toate nostalgiile anilor de demult,  timp de aproape doua ore, printr-un concert memorabil.

Proaspat lansat, albumul “Black Cat” ocupa deja primele pozitii in topurile muzicale din Italia, Austria si Elvetia, mai ales ca pe el exista si colaborari cu artisti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar si cu Bono pentru “Streets of Surrender”.

Cu un palmares cum nu se pot lauda multi artisti, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a reusit de-a lungul carierei de peste 4 decenii sa cucereasca lumea intreaga si sa vanda peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti cantareti italieni. Mai mult, colaborarile lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicala, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker si Ray Charles.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events.

 

Sponsori / Parteneri