ZUCCHERO - Black Cat World Tour 2016  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cel mai bine vandut artist italian revine in Romania!


 


Zucchero, artistul italian ale carui albume s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare, revine in România pentru a sustine doua concerte in cadrul Zucchero Black Cat World Tour 2016. Pentru prima data in cariera sa, Zucherro va canta la Cluj-Napoca, pe 12 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalenta, urmand ca pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, artistul sa sustina un concert, tot in premiera,  la Sala Palatului din Bucuresti.


 


In urma cu doar o saptamana, Zucchero a lansat Black Cat, album produs de catre trei din cei mai importanti producatori ai scenei internationale in acest moment: T Bone Burnett (cel care produce pentru Elton John), Brendan O Brian (Bruce Sprinsteen sau Bob Dylan) si Don Was (producatorul celor de la Rolling Stones). La sfarsitul lunii septembrie, artistul va pleca in turneul mondial de promovare a albumului, turneu care include si cele doua concerte din Romania.


 


Noul material discografic are 13 piese si include colaborari cu monstri sacri ai rock-ului mondial, Bono si Mark Knopfler – vocalistul, chitaristul si compozitorul Dire Straits. Melodia Streets of Surrender este rezultatul colaborarii artistice cu Bono si este orchestrata cu inconfundabila chitara a lui Mark Knopfler. Streets of Surrender (S O S) este un tribut adus victimelor atentatului de la sala de concerte Bataclan din Paris din noiembrie 2015.


 


In cei peste 30 de ani de cariera, perioada in care artistul a vandut peste 60 de milioane de albume, a cantat alaturi de unii dintre cei mai importanti muzicieni ai vremii: Eric Clapton, Ray Charles, B B King, Sting, Brian Adams, Iggy Pop, Brian May sau Luciano Pavarotti.


Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat in Italia la inceputul anilor 70, iar artistul a devenit cunoscut dupa ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsula, printre care si celebrul Sanremo. In 1983 inregistreaza primul album, Un Po di Zucchero. Este propulsat in varful topurilor internationale dupa ce produce, impreuna cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.


 


Primul succes urias il are dupa ce scoate albumul Blue’s, în 1987. Materialul discografic, care s-a vandut in 1.3 milioane de exemplare numai in Italia, este si acum cel mai bine vandut material rock din Peninsula. In turneul de promovare a albumului ii are alaturi pe Joe Cocker si Miles Davis.


 


Zucchero Black Cat World Tour 2016 in Romania este produs de Diesel Events in colaborare cu Multimedia Organisation Kft.


 


Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:


 


CATEGORIA I – 78 lei


CATEGORIA II – 98 lei


CATEGORIA III – 135 lei


CATEGORIA IV – 165 lei


CATEGORIA V – 198 lei


CATEGORIA VI – 229 lei


CATEGORIA VI – 258 lei