zucchero-bucuresti-2023-2 - Bilete

ZUCCHERO - WORLD WILD TOUR 2023  - Bilete

Detalii eveniment

Comunicat De Presa

ZUCCHERO "WORLD WILD TOUR 2023"

BUCURESTI - ROMANIA


Din cauza pandemiei, acest turneu a fost amanat de mai multe ori, producand astfel neplaceri productiei, organizatorilor dar si fanilor nerabdatori sa se intalneasca cu artistul lor preferat – Zucchero – maestru al muzicii rock, cunoscut in toata lumea, cu peste 60 milioane de discuri vandute.

De aceasta data, la initiativa speciala a artistului nerabdator sa se intalneasca cu fanii din Romania, am hotarat sa va surprindem si sa reprogramam mai devreme concertul programat in anul 2023 in Bucuresti.

Astfel, acesta va avea loc pe data de 25 Iunie 2023 la Sala Palatului (in locul datei de 06 Iulie 2023)

In speranta ca de aceasta data va dam o veste buna, speram sa ne intalnim cu totii la acest spectacol.

In caz ca modificarea datei va creeaza dificultati in a participa la acest spectacol, aveti posibilitatea ca pana la data de 31 decembrie 2022 sa solicitati restituirea contravalorii biletelor.

Organizator: MTIME EntertainmentCONCERTELE ARTISTULUI ZUCCHERO DIN ROMÂNIA

SE AMÂNĂ PÂNĂ ANUL VIITOR

Mtime Entertainment și Miradue, organizatorii concertelor cântărețului italian ZUCCHERO în România, informează că managementul artistului a luat decizia de a amâna o serie de concerte din cadrul turneului mondial, ce urmau a fi susținute în țările din zona est-europeană afectată de războiul care are loc în Ucraina.

În consecință, concertele celebrului artist, ZUCCHERO “SUGAR” Fornaciari, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca) și pe 7 iulie 2022 la Sala Palatului din București, au fost reprogramate și se vor desfășura pe 6 iulie 2023, la Sala Palatului (București) și pe 8 iulie 2023 la stadionul Cluj Arena (Cluj-Napoca).

Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a acestui an, rămân valabile pentru noile date din 2023.

Persoanele care doresc să solicite o rambursare sau un voucher valabil pentru alte concerte organizate de aceleași companii organizatoare, se pot adresa agențiilor de bilete sau punctelor de vânzare de unde au fost cumpărate biletele, în perioada 20 iunie 2022 - 20 iulie 2022.


Pe această cale, organizatorii adresează scuze tuturor persoanelor afectate de situația creată și le mulțumesc pentru încrederea acordată.

„Avem convingerea că lucrurile vor evolua în sensul bun și că vă vom avea din nou alături de noi în 2023!” - Mtime Entertainment si Miradue