ZUMBA Master - Class with Beto Perez

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TRANSILVANIA ZUMBA ULTRA MASTERCLASS DE LA CLUJ-NAPOCA SE REPROGRAMEAZA, BILETELE RAMAN VALABILE!


Cluj-Napoca, 06 iulie 2020 – Transilvania Zumba Ultra MasterClass with Beto Perez, ce urma sa aiba loc pe 25 septembrie, la BT Arena Cluj-Napoca, va fi amanat in contextul pandemiei COVID-19.


Evenimentul urmeaza a fi reprogramat pentru anul viitor. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.


Pentru organizatorii evenimentului, siguranta si sanatatea publicului sunt prioritatea numarul unu.


"Ne pare rau ca Beto Perez nu va mai putea sustine evenimentul de la Cluj-Napoca in 25 Septembrie 2020. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sanatatii populatiei si a sistemului medical, dar si la nivel social si economic, industria evenimentelor fiind printre industriile afectate grav. Ne aflam intr-o situatie unicata in istoria recenta, trecem toti prin momente cu adevarat dificile si suntem siguri ca fanii Beto Perez din Romania si din Europa inteleg pe deplin aceasta situatie." a declarat Nicolae Alexandru, organizatorul evenimentului din Cluj-Napoca.


Tuturor celor care ati achizitionat deja biletul la Transilvania Zumba Ultra MasterClass with Beto Perez, va multumim! Increderea voastra ne motiveaza sa va oferim o experienta de neuitat in 2021.


 Veti avea posibilitatea sa va transferati biletul pentru evenimentul din 2021 sau sa primiti un voucher. Voucherul va putea fi folosit pentru a achizitiona produse Transilvania Zumba Ultra MasterClass sau bilete, la alte evenimente, ale aceluiasi organizator. Restituirea contravalorii se va putea face intre 1 octombrie 2021 si 31 decembrie 2021.


 


Transilvania Zumba® Ultra MasterClass este mai mult decat un eveniment, este o experienta unica. Zumba combina elementele de dans, cu cele ale aerobicului, totul pe ritmul muzicii latino-americane.


Pe perioada evenimentului, participantii se vor bucura de prezenta a celor mai populari instructori Zumba®. Viziunea noastra este sa combinam distractia, zambetul, dansul, sportul si muzica, in cadrul unui eveniment unic in Estul Europei.


In prima editie a evenimentului, care va avea loc in 2020, Transilvania Zumba® Ultra MasterClass il aduce la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, pe faimosul Beto Perez si invitatii sai. Transilvania Zumba® Ultra MasterClass, la nivel principal isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos.


Phase 3 Ticket Sale: 


Acces General: 270 lei. Pretul biletului include: accesul general la eveniment, accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare si cateva surprize.


Acces V.I.P.: 480 lei. Pretul biletului include: accesul prioritar pe culoarul V.I.P., accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare, loc in primele 3 randuri, sesiune privata de poze si interactiune cu Beto Perez, survival kit, acces gratuit la "After Party with Beto Perez" si multe alte surprize.