Notificari

Notificarile sunt mesaje scurte pe care le primesti pe dispozitivul tau, care apar in centrul de notificari de pe desktop, ori pe ecranul telefonului tau, cand acesta este blocat.

Push notifications

Iti trimitem notificari despre evenimentele pe care urmeaza sa le punem in vanzare curand, oferte speciale, anulari sau modificari in programul spectacolelor pentru care ai cumparat bilet, statusul biletelor pe care le-ai pus in cosul de cumparaturi, dar pe care nu le-ai cumparat inca, si alte informatii importante.

Aboneaza-te la notificari

Notificarile au fost blocate in trecut pe acest dispozitiv, deci va trebui sa le activezi manual. Da click pe iconita in forma de lacat de langa adresa url, sau accesand meniul de optiuni marcat cu trei puncte atunci cand adresa url nu este vizibila. Apoi da click pe optiunea "Permite" din meniu.

Push notifications

Aboneaza-te la notificari

Este nevoie sa permiti notificarile pe dispozitivele pe care vrei sa primesti aceste notificari. Apasa pe butonul de mai jos, apoi alege ""Permite"" in casuta de dialog pentru a accepta primirea de notificari.

Te poti razgandi oricand dand click pe iconita in forma de lacat de langa adresa url, sau accesand meniul de optiuni marcat cu trei puncte atunci cand adresa url nu este vizibila.

Acest dispozitiv este abonat la notificari.