ShortsUP sub acoperis: reprogramarea evenimentului din 23 iunie

 

Filmele din programul Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2012, eveniment anulat in Bucuresti pe 23 iunie din cauza ploii, vor fi reluate in programul ShortsUP de sambata, 14 iulie, la Turbohalle (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B).  

Spectatorii care si-au cumparat biletele in avans prin Eventim si nu pot participa la evenimentul de pe 14 iulie pot recupera contravaloarea biletului daca il returneaza  in termen de 7 zile. 

Pe cei care si-au achizitionat bilete la intrare si doresc sa recupereze contravaloarea lor, ii rugam sa ne scrie pe adresa info@shortsup.com.

Mai exista si posibilitatea de a participa, cu biletul achizitionat pentru Noaptea Lunga a Filmelor Scurte din 23 iunie, la unul dintre evenimentele ShortsUP din sezonul viitor, incepand din septembrie 2012 pana in mai 2013. Deci puneti biletul la pastrare! :)

Asa cum s-a anuntat la microfon in cadrul evenimentului de pe 23 iunie si in stirea care a urmat anularii, doar spectatorii care au pastrat biletul il pot returna sau pot participa la reprogramarea din 14 iulie sau la unul dintre evenimentele viitoare.

Castigatorii de invitatii in urma concursurilor care vor sa participe la reprogramarea din 14 iulie sunt rugati sa ne scrie pentru a-si anunta prezenta. Nu e nevoie decat de numele complet, iar la intrare de un act de identitate.  

Perioada de returnare: 27 iunie-4 iulie (inclusiv)

Pentru orice alte neclaritati, va rugam sa ne scrieti pe info@shortsup.com.

Inapoi la lista stirilor