Stiri

Anulare spectacol Thriller Live

Data evenimentului 12 apr.

Din motive neprevazute, organizatorul spectacolului Thriller Live a decis sa anuleze evenimentul din data de 9 mai 2018.


Toti clientii care au achizitionat bilete pentru spectacol vor primi inapoi contravaloarea acestora.  


Returul biletelor se poate face in punctele de unde au fost achizitonate, astfel:


Pentru bilete electronice, achizitionate pe eventim.ro, cumparatorii sunt rugati sa trimita un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Thriller Live”, in care sa specifice numarul comenzii. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.


Pentru biletele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.


Pentru livrarile prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:


Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro)


Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall).


Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, Bucuresti, contravaloarea biletelor va fi returnata in contul din care a fost facuta plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.