Concertele sunt axate, asa cum usor se intelege, pe stilul thrash metal(headliner-ul), dar care va include si ceva stiluri aferente prin prezenta unor trupe invitate (de obicei la alegerea headliner-ilor).

Thrash Masters editia I are cap de afis trupa KREATOR (Essen/Germania), invitatii speciali sunt CALIBAN (Essen/Germania). Evenimentul se va desfasura pe data de 9 februarie 2009 in Becker Brau Live Music, in Bucuresti, (Strada Turturelelor - se intra din Bulevardul Unirii in sensul de mers spre Piata Alba Iulia).

Numarul biletelor scoase la vanzare este limitat la 666, in doua variante de pret:

Varianta 1: 70 lei (566 bucati in picioare), incepand cu data de luni 24 noiembrie 2008,prin reteaua magazinelor GERMANOS si CARREFOUR dar si online pe http://www.eventim.ro/

Varianta 2: 100 bilete VIP disponibile numai pe site-ul www.eventim.ro. Biletele VIP beneficiaza de masa rezervata/loja, poster concert cu autografe, biletul este personalizat cu numele cumparatorului.

Snapjaw vor deschide concertul KREATOR/CALIBAN cu un recital de 30 minute.

Concertul din Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album KREATOR - HORDES OF CHAOS.

O parte din publicul consumator de concerte cunoaste locatia concertului – Becker Brau. Pe cei care nu cunosc inca clubul, ii invitam la un eveniment special, intr-o locatie selecta cu o acustica impecabila. Productia acestui eveniment este una impresionanta:
- 2 nightlinere cu 38 de tehnicieni/luministi/echipamente de scena – efecte speciale, lumini, etc, din partea Kreator/Caliban
- Peste 30 de colaboratori Metal Masters.
- Securitatea va fi asigurata de Cosepa Security.
Inapoi la lista stirilor