Primele BILETE disponibile in sectoarele PREMIUM B, Loja 3 si Sector S!
Rezerva direct pe planul de sala numai prin
www.eventim.ro!

Pe 4 decembrie, American Wrestling Rampage aduce pe scena Salii Polivalente din Bucuresti superstarurile World Wrestling Entertainment (WWE), cea mai puternica federatie de wrestling din lume din toate timpurile.

Lista megastarurilor care vor aparea pe scena de la Bucuresti ii include pe legendarii Chris Masters - The Masterpiece, Rob Van Dam, X Pack, Scotty The Hotty, M Dogg 20, Sabu, Renee Dupré, Dunkan Disorderly, Sean Maxer,The Suicide Machine, Rachael St. Claire, si altii. Noi nume urmeaza a fi confirmate pe afisul evenimentului. Evenimentul este organizat de Events.  

Wrestlingul, forma de sport-entertainment foarte bine vandut la nivel mondial, a devenit popular si in Romania ultimilor ani. Impatimitii genului au inceput sa iubeasca fenomenul uitand-se la WWE, ca mai apoi, pe parcurs, sa descopere si alte federatii ce au la baza o alta ramura a wrestlingului profesionist -  Extreme Championship Wrestling (ECW) ramasa  in istorie pentru daruirea wrestlerilor sai, in stare sa moara in ring, dar si pentru inversunarea fanilor, si altele...

Turneul european The American Wrestling Rampage, inceput in Irlanda, in martie 2008, a tinut cea mai mare parte a reprezentatiilor cu casa inchisa.  Showul de la Sala Polivalenta va dura aproximativ doua ore, cu meciuri individusle si intre echipe. Va include o partida intre femei care promite sa puna publicul masculin pe jar. Spectacolul este precedat de cu o intalnire de o ora cu fanii, si o sesiune de autografe.
Inapoi la lista stirilor