Trooper  prezinta Opera Rock  “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, o lucrare de o complexitate magnetica ce te va captiva cu siguranta. Pe parcursul a 3 ore epicul combinat cu dans si muzica de la rock la simfonic, de la cor la populara, te va transpune intr-o poveste atemporala, plina de incarcatura mitica.  Nu rata lansarea nationala a acestei productii unice!

Vino vineri, 16 octombrie 2009 orele 19:00 la Palatul Copiilor din Bucuresti pentru a-i vedea pe Trooper si invitatii lor speciali, Maria Dragomiroiu si Cristian Sofron, alaturi de orchestra simfonica, trupa de dans si cor intr-o productie marca Centrul Cultural Nicolae Balcescu, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, organizat de Kompas Events.

Pe 16 octombrie ai ocazia de a fi martorul premierei Operei Rock “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, inainte ca Trooper sa isi inceapa turneul international. Pentru detalii accesati http://www.kompasevents.ro/   

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi procurate prin intermediul www.eventim.ro, din Lantul Librariilor Carturesti, magazinele Germanos, magazinele odafone, de la Magazinul Muzica, Unirea Shopping Centre (et.2 “vreau bilet”) sau de la Palatul Copiilor in ziua evenimentului.  

Pretul biletului este de:
- 40 RON                                      
- 50 RON in ziua evenimentului
Inapoi la lista stirilor