Simple Minds şi-au prelungit turneul european pentru a putea să îşi onoreze promisiunea faţă de fanii din România de a cânta la Bucureşti.  

Concertul va avea loc în data de 15 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală de la ora 20.00 şi face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, „Grafitti Soul”.  

Graffiti Soul
este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Simple Minds. Cu un sound contemporan, dar în acelaşi timp păstrând elementele caracteristice care au definit Simple Minds de-a lungul anilor, Graffiti Soul a urcat pe locul zece în topul albumelor din Marea Britanie şi pe locul 9 în European Top 100 Album Chart.  

Cu un sound inconfundabil pop-rock şi spectacole live pe măsură, cei de la Simple Minds vor cânta pentru prima oară în Bucureşti, în cadrul unui concert oferit de Magic FM şi organizat de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.  

Repertoriul trupei va cuprinde atât hit-urile internaţionale, ca "Don't You (Forget About Me)”, "Alive and Kicking", “Hypnotized”, “Mandela Day”  sau “Belfast Child”, cât şi materiale de pe noul album!  

Biletele cumpărate pentru concertul programat iniţial pentru data de 20 noimebrie se pot schimba la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, iar diferenta de preţ va fi restituită, acolo unde este cazul
.
Inapoi la lista stirilor