Dupa introducerea a numeroase facilitati, concepute special pentru publicul din Romania sau importate dupa retete de succes internationale, Eventim.ro aduce print@home. Acesta este un mod sigur si foarte facil de a achizitiona bilete, folosit in intreaga lume.  

Pasii de urmat sunt la indemana oricui: accesati http://www.eventim.ro/, consultati planul de sala si alegeti locurile dorite (facilitate oferita exclusiv de Eventim.ro), platiti cu cardul bancar si bifati ca optiune de livrare „print@home”. Veti primi biletele prin email, in format pdf. Tot ce mai trebuie facut este sa le tipariti. Fara sa depasiti teritoriul casei sau al biroului, in circa trei minute, aveti bilete la spectacol. 

Metoda este, de asemenea, foarte sigura. Fiecare bilet are un cod de bare unic, care va fi scanat la intrarea in sala de spectacole. Tehnologia este deja folosita pentru achizitionarea biletelor la:

Spectacolele de la Teatrul de Opereta “Ion Dacian”

Studioul de Concerte Radio (Sala Radio)

“Dino – Zilele Dinozaurilor” (inedita expozitie prezentata de Modus Production la Romexpo).  

Urmeaza inserarea tehnologiei print@home si la alte spectacole. In calitate de reprezentant al liderului european in ticketing, Eventim.ro dispune de cele mai noi tehnologii in domeniu, pe care le pune la dispozitia publicului din Romania, adaptandu-se, in acelasi timp, cerintelor locale si cautand noi modalitati de a perfecta sistemul pentru piata specifica.
Inapoi la lista stirilor