Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale la spate  si se afla in perioada de recuperare

 

Concertul artistului de la Bucuresti se reprogrameaza

Vineri, 19 iunie, Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale microscopice  la spate, si se afla sub supravegherea medicilor clinicii  Miami Physical Therapy Associates. 

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche a transmis o scrisoare medicala care certifica faptul ca artistul a fost internat pentru examinare si recuperare fizica in data de 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

In urma interventiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru urmatoarele 6 saptamani, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias sa suspende concertele din cadrul turneului international programate pana in luna august.

Desi pregatirile concertului de la Bucuresti se aflau in linie dreapta, organizatorii regreta aceasta situatie neprevazuta si ii informeaza pe spectatori ca spectacolul pe care Julio Iglesias urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 2 iulie, NU se anuleaza, ci va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.”

 

 

Inapoi la lista stirilor