Stiri

Trupa Exploited nu mai canta la Metalhead Meeting

Trupa Exploited, ce urma sa faca parte din lineup-ul Metalhead Meeting (3-5 iunie), a anulat show-ul din Bucuresti, din motive de sanatate.

Data evenimentului 01 iun

„Dragii nostri, ne vedem nevoiti sa va anuntam ca Exploited anuleaza pentru a doua oara un concert in Romania, asa ca trupa nu va mai veni la Metalhead Meeting.  Solistul Exploited se afla momentan in Las Vegas, la spital, unde asteapta sa fie operat... Cel mai probabil trupa va anunta in curand aceste informatii oficial” – au declarat organizatorii evenimentului.


Persoanele care, in urma anuntului, doresc returnarea biletelor, sunt rugati sa se adreseze agentiei de ticketing de unde le-au cumparat.


IMPORTANT!  Cei care doresc returnarea banilor, trebuie sa se adreseze punctelor de unde le-au cumparat PANA VINERI, 3 IUNIE, la ora 14:00. Cererile de retur ulterioare acestei date, nu vor mai fi luate in considerare.


Restul detaliilor raman neschimbate, iar programul festivalului se modifica dupa cum urmeaza: Eluveitie urca pe scena la 22:45, iar Rotting Christ la 20:55. De asemenea, grecii vor canta 80 de minute in loc de 60 de minute.


Mai multe detalii despre program si regulamentul de acces, puteti gasi accesand www.metalhead.ro