Stiri

East European Comic Con va avea loc in 2017!

Data evenimentului 08 sep

Dorim sa va oferim un eveniment complex cu invitati cu notorietate  pentru ca experienta participarii la Comic Con sa creasca in valoare depasind-o pe cea de la editiile anterioare.


 


Ne asumam reprogramarea deoarece vrem sa va oferim un eveniment premium din toate punctele de vedere. 


 


A fost o decizie dificila, dar rationala bazata pe faptul ca multi dintre posibilii invitati (actori, artisti consacrati sau youtuberi internationali) nu au putut accepta invitatia la evenimentul programat in noiembrie. De exemplu, Game of Thrones se filmeaza pana la sfarsitul lunii noiembrie. 


 


Mai mult, pentru evenimentul din mai 2017 vom dispune de un spatiu mult mai generos, de peste 20.000mp. Iar actorii Craig Parker (Sambata 6 Mai 2017) si Tom Wlaschiha (Duminica 7 Mai 2017)  vor fi desigur prezenti!


 


Evenimentul va avea loc pe 5-7 mai la Romexpo cu mai multi invitati, mai multe surprize, mai multa actiune! Ne vedem in mai 2017!


 


 


2. Informatii utile – bilete Comic Con 2017:


 


Toate biletele achizitionate pentru East European Comic Con din 11-13 noiembrie sunt valabile pentru editia din 5-7 mai 2017. Nu este necesara schimbarea sau returnarea acestora. 


Aceleasi bilete, mai multi actori, mai multa actiune pe 5-7 mai 2017! 


 


Cei care au achizitionat deja bilete si nu pot participa pot solicita returnarea taxei astfel:  


- daca au cumparat bilete din magazinele retelei Eventim, trebuie sa se le returneze in locul din care le-au cumparat;


- daca au cumparat biletele online de pe site-ul Eventim trebuie sa trimita un e-mail la contact@eventim.ro;


- daca intampina orice problema la returnarea biletului, va stam in permanenta la dispozitie prin email la contact@comic-con.ro.


 


 Atentie! Pretul biletelor pentru Comic Con 2017 va fi mai ridicat decat pretul biletor deja achizitionate. 


 


   Participantii care au bilete de avion rezervate pentru a participa la evenimentul din Noiembrie si fac dovada achizitonarii zborului inainte de 8 Septembrie si a biletului de eveniment, vor primi un pachet VIP in luna Mai care va cuprinde poze si autografe cu actorii prezenti la aceasta editie


 


Pentru orice intrebare va stam la dispozitie la contact@comic-con.ro