Stiri

Reprogramare concert Boney M

Concertul Boney M a fost reprogramat pentru data de 20 septembrie. Toate biletele raman valabile. 

Data evenimentului 08 mar
Comunicat oficial din partea companiei Mall4Art organizatorul concertului Boney M. 


Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:
„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.
Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”
Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam concertul Boney M, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 8 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație. Artiștii se aflau în România încă de ieri și erau nerăbdători să cânte pentru fanii care îi așteptau de atâta vreme.
Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat pentru 20 septembrie.
Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020.
Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 20 septembrie când Boney M se vor întoarce la București pentru un super show.
Reamintim si pe aceasta cale ca Eventim.Ro nu este organizatorul acestui eveniment si nu este implicat sub nici o forma in organizarea si desfasurarea lui. Vă mulțumim pentru înțelegere!