Locatie

Beraria H

Descriere
Unde Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, nr. 32 011343  Bucuresti,  Romania

A fost odata ca niciodata o constructie mare si vestita pe numele sau Pavilionul Industriei Grele Sovietice. Cosmopolita si impresionanta atat prin arhitectura cat si prin dimensiuni, cladirea a ajuns renumita atat in tara, cat si in toata Europa. Dupa cativa ani in care a fost vizitata de cele mai noi masinarii si utilaje mari, cladirea din povestea noastra s-a plictisit de ele.
Asa ca a fost integrata in ansamblul Expozitiei Realizarilor Nationale. Putini oameni stiu ca, pentru mai multi ani, cladirea a servit drept adapost al artei. Vestitul sculptor roman Ion Jalea a expus cateva dintre operele sale de arta in aceasta cladire.
Anii 90' au venit si au adus cu ei o alta schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H, centru comercial.
Si a ramas asa multi ani, pana cand, intr-o buna zi, cladirea noastra capricioasa a decis ca vrea sa fie altceva. Vedeti voi, ea in toti acesti ani a cautat cea mai buna varianta a sa. Si, intr-un final, a gasit-o. S-a gatit frumos, si-a luat straiele de sarbatoare si a devenit Beraria H!
Beraria H sau Orasul cu Chef de Viata este locul in care vii sa asculti muzica de calitate, sa vezi artisti indragiti, atat nationali cat si international in cadrul unor show-uri inedite si absolut spectaculoase, sa mananci bucate delicioase si sa bei diferite tipuri de bere si alcool. Cu alte cuvinte, este locul in care vii atunci cand vrei sa fii sigur ca vei avea parte de o seara ca in povesti!
De la spectacole de cabaret si magie, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) si concerte cu majoritatea artistilor in voga din Romania (si nu numai!), ceea ce ne-am propus sa iti oferim la Beraria H este o supradoza de distractie si voie buna!
Te invitam sa traiesti in fiecare zi alaturi de noi povestea unui loc legendar in care voia buna si cheful de viata nu se termina niciodata!