Locatie

Palatul Noblesse

Descriere
Unde Str. Sfintilor, nr 7   Bucuresti,  Romania

    In peisajul bucurestean aglomerat de cladiri imbracate in sticla, sufocat de masini si oameni grabiti, si-a deschis portile Palatul Noblesse, un loc unde istoria prinde viata si povestile devin realitate .


De o frumusete arhitecturala de necontestat, actualul Palat Noblesse a fost construit in 1881 de catre arh. Alexandru Savulescu, iar din 1903 a fost locuit de bancherul Leonid Berkovitz.  Aflata in centrul Bucurestiului, ridicata in stil eclectic, resedinta bancherului a fost locul unde au fost organizate numeroase intalniri, banchete, soaire-euri, saloanele casei rasunand de muzica si de voie buna. Iar acordurile fine si mancarurile alese, rafinate, sunt, din nou, prezente la Palatul Noblesse, o bijuterie care a fost redata patrimoniului cultural bucurestean. Salile spatioase, placate cu marmura de diferite culori, cu stucaturi suflate cu foita de aur, cu tavanul pictat cu mare arta sunt ideale pentru a gazdui evenimente exclusiviste corporate, private, mondene si culturale.  Fiecare dintre acestea este decorata si ambientata pentru a incanta simturile celor care trec pragul Palatului Noblesse, asigurandu-ne  ca aceasta va fi o experienta memorabila.Un spatiu incarcat de istorie a fost readus la viata si adaptat cu mare atentie exigentelor unor evenimente actuale, incaperile fiind dotate cu sisteme de climatizare video-proiectie si audio hi-fi.


 


Palatul Noblesse este singurul centru de evenimente amenajat intr-o cladire monument istoric din Bucuresti care a fost consolidat si restaurat integral la interior si exterior