Locatie

Sala Palatului

Descriere
Unde Ion Campineanu nr. 28 010039  Bucuresti,  Romania

Situata in centrul orasului Bucuresti (Piata Revolutiei) SALA PALATULUI este un edificiu modern construit in continuarea fostului Palat Regal, in prezent Muzeul de Arta al Romaniei. Multumita dotarilor de inalt nivel calitativ, SALA PALATULUI s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importanta institutie de cultura, fiind gazda multor congrese internationale, concerte,festivaluri artistice, spectacole de orice gen, proiectii de film, expozitii nationale si internationale. Sala mare a Palatului are o capacitate de 4060 fotolii dispuse in amfiteatru cu o denivelare maxima de 12 m. Volumul salii insumeaza cca. 30.000 mc ceace asigura cate 7.5 mc pentru fiecare spectator.


 


Sala Mare gazduieste o mare varietate de evenimente . Are o capacitate de 4060 locuri si este construita in forma de amfiteatru , cu o diferenta maxima de nivel de 12 m. Dispune de instalatii profesionale de amplificare a sunetului ,echipamente performante de iluminat, proiectie cinematografica:35-70 mm. 
Scena are o deschidere totala de 20m , o lungime de 15m. Numeroase personalitati ale vietii muzicale si orchestre prestigioasa din tara si strainatate s-au bucurat de cadrul elegant oferit de Sala Mare a Palatului. 
Sala Mare dispune totodata de facilitati tehnice pentru traducere simultana in 6 limbi straine; de asemenea exista posibilitatea utilizarii unor spatii adiacente:sali de primire, saloane pentru organizarea de cocktailuri si receptii; conferinte de pres; TV-circuit inchis. 
Sala Palatului ofera un spatiu deosebit de generos,atat in ceea ce priveste capacitatea(4060 locuri),precum si a scenei(deschiderea la fata este 28 m, inclusiv fosa), adancimea acesteia(15 m, cand ecranul este strans) si nu in ultimul rand a dotarilor tehnice de scena de un inalt nivel profesional.