Locatie

Teatrul "In Culise"

Descriere
Unde Piata Natiunile Unite, nr. 3-5 050121  Bucuresti,  Romania

Dacă te-ai săturat de poveşti spuse doar ca să fie spuse, dacă te-ai plictisit de aceleaşi show-uri pline de previzibil şi de convenţional, dacă vrei să vezi spectacole de teatru la care chiar să râzi cu poftă, în care să crezi, care să te distreze, care să ramana cu tine dupa ce ieşi din sală, trebuie să intri şi tu.. În Culise.


In fiecare seara, de Luni pana Duminica te bucuri de teatru proaspat, cele mai bune comedii si cele mai adanci spectacole romantice atent selectionate de conducerea artistica.
Joi, Vineri si Sambata, tarziu in seara, dupa spectacolele de teatru, te invitam la Stand-up Comedy. Comediantii nostri sunt gata sa va binedispuna pana dupa miezul noptii.
Lunea este seara noastra speciala. Avem spectacole inedite, show-uri de improvizatie, spectacole unice in Bucuresti, concerte Jazz si alte surprize pe care le puteti consulta in sectiunea program.


Misiunea noastra este aceea de aduce într-un spaţiu neconvenţional şi cotidian un teatru inovator, nou, cu texte şi viziuni proaspete, un teatru care să aducă aproape de public noţiunea de “happening”, care să provoace şi să recâştige publicul tânăr îndepărtat de cultură şi artă şi, mai ales, un teatru care să reuşească să-şi susţină proiectele din fonduri proprii şi independente de instituţiile de stat. Spectacolele teatrului În Culise vor trece peste bariera spaţiului convenţional (scena şi sala cu spectator) – nerefuzând însă această tradiţie – , iar spectatorul va descoperi În Culise o experienţă cu totul specială.


Culisele s-au mutat mai aproape de tine şi au crescut ca să-ncapă mai mulţi curioşi. Un spaţiu mai mare, confortabil şi relaxat, artsy şi underground în acelaşi timp. Replicile ţi le spune acum cineva care stă la masa de vizavi. Poţi să te uiţi spre scenă, dar nu vei ştii niciodată de unde răsar actorii. În Culise înseamnă o experienţă unică pentru fiecare spectator: un bar în care cocktail-urile ţi-aduc aminte de feţe şi voci cunoscute, un amestec inedit de manifestări artistice live (teatru, art-performance, stand-up comedy şi muzică live), o echipă care te va întâmpina tot timpul cu zâmbetul pe buze şi te va face să te simţi binevenit…pentru că eşti binevenit.