Se incarca...

Bilete disponibile Festivalul Tanar de la Sibiu

Restrange rezultatele cautarii

date

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Festivalul Tanar de la Sibiu. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Octombrie este luna în care publicul tânăr este în centrul atenției. Asta, grație Festivalului Tânăr de la Sibiu ce va avea loc între 7 și 15 octombrie.

 

Timp de nouă zile artiști din Belgia, Cehia, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Portugalia, România și Ucraina vor prezenta la Sibiu un program eclectic dedicat artelor spectacolului pentru copii și adolescenți.

„Selecția din acest an e cea mai echilibrată de până acum. După 3 ani de căutări și mici crize, închidem un ciclu important pentru maturizarea festivalului în încercarea de a ne defini cât mai bine publicul și noile programe. Sunt foarte încântat de diversitatea programului din acest an”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Cea de-a III-a ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu face o cronică provocatoare asupra lumii din jurul nostru și își propune un program captivant dedicat atât copiilor, cât și adolescenților, reunind, totodată, întreaga familie pentru o experiență dătătoare de energie. De la spectacole de animație pentru copii cu vârsta de doar un an, la magia păpușilor și marionetelor pentru școlari, dar și spectacole eclectice pentru adolescenți, festivalul conectează spectatorii la noutățile din zona artelor performative și aduce în discuție problemele cu care se confruntă noile generații de părinți și educatori.