Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Festivalul Tanar de la Sibiu. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie, prima ediție a Festivalului Tânăr de la Sibiu.

Ediția pilot a Festivalului Tânăr de la Sibiu reunește artiști din Franța, Germania, Polonia, România și Spania, ce vor prezenta evenimente în sălile Teatrului „Gong”, la Sala Thalia, la Sala Studio de la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar și în Librăria Habitus. Festivalul este o inițiativă curajoasă ce s-a născut din necesitatea de a oferi spectacole specifice tuturor publicurilor pentru care Teatrul „Gong” lucrează. Fiecare vârstă are nevoile, problemele, plăcerile ei şi Teatrul Gong încearcă să răspundă tuturor acestora cu spectacole diverse, cu poveşti clasice şi contemporane, formule teatrale noi, cu ateliere, conferinţe interactive şi concerte. „Pentru noi a fost important ca prin acest program să definim două secțiuni cheie: copii/kids și tineret/youth. ”, a declarat Adrian Tibu managerul teatrului. Ca un inedit în secțiunea kids vor fi prezentate, printre altele, în premieră, un spectacol pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani, dar și un spectacol cu proiecții speciale pentru care cei mici vor primi ochelari 3D. În secțiunea youth au fost selectate spectacole care se adresează direct adolescenţilor, vorbind despre problemele lor - de la şcoală şi de acasă, cu profesorii, colegii sau părinţii – şi urmate de discuţii cu publicul, show-uri de dans, ateliere de teatru - forum şi conferinţe despre animaţie.

 

Acest eveniment este finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și susținut de UNITER prin fondul de timbru teatral.

Programul complet se poate accesa aici