Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Richard Clayderman. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Romantic si spectaculos - Richard Clayderman

Turneu de Ziua Femeii in Romania

                                                 6-10 martie 2017                

Richard Clayderman revine in Romania in 2017 pentru a celebra femeia, de-a lungul unui turneu care se va desfasura sub semnul iubirii si sensibilitatii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonora a unei primaveri romantice. Spectacolele din acest an vor avea loc intre 6 si 10 martie in Timisoara, Tirgu-Mures, Bucuresti Constanta si Galati.

Intrat in Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de success pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creeaza o fascinanta poveste de iubire cu fiecare concert pe care il sustine. Acordurile perfecte de pian, compozitiile de exceptie care l-au facut celebru si carisma pe care o revarsa asupra publicului se imbina desavarsit in concertele sale, generand o stare de gratie care invaluie spectatorii.

Richard Clayderman va fi acompaniat, in turneu, de Orchestra Simfonica Bucuresti si va concerta in Romania potrivit calendarului:

6 martie – Timisoara, Sala Sporturilor Olimpia

7 martie – Tirgu-Mures, Sala Sporturilor

8 martie – Bucuresti, Sala Palatului

9 martie – Constanta – Sala Sporturilor

10 martie – Galati – Sala Sporturilor “Dunarea“     

Specatcolele incep la ora 19.30. Accesul publicului se va face incepand cu ora 18.30. 

Avand o cariera spectaculoasa, Richard Clayderman este, dupa 40 de ani, un artist in continua dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A inregistrat peste 1200 de melodii, vanzari de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emotiona orice generatie