Loading...

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

Write Fan Report

There are no Fan Reports yet written for Stefan Hrusca. Be the first to write a review and share your experience with others.


Artist description

Stefan Hrusca (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramures) este un interpret roman din Maramures de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales prin colindele pe care le interpreteaza. A debutat ca artist in anul 1981 cu Cenaclul Flacara, pana in 1984 a sustinut peste 1000 de spetacole impreuna cu cenaclul. Incepand cu anul 1991 s-a stabilit in Toronto, Canada.

Discografie:
    
Ruga pentru parinti (1984)
    
Urare pentru indragostiti (1986)
    
Colinde I (1990)
    
La savarsitu' lumii (1993)
    
Ziurel de ziurel (1995)
    
Fostele iubiri (1995)
    
Sfanta-i sara de Craciun (2001)
    
20 de ani (2001)
    
Craciunul cu Hrusca (2001)
    
Iarasi flori dalbe (2005)
    
Balade speciale (2007)
    
La mijlocu' cerului (2012)