News

Charles Aznavour - concert la Sala Palatului!

Concertul lui Charles Aznavour se muta la Sala Paltului!

on 20 Apr
Vesti bune pentru iubitorii de muzica! Managementul artistului a indeplinit dorinta publicului roman si a aprobat mutarea concertului la Sala Palatului. Astfel, pe 28 Aprilie, Charles Aznavour va urca din nou, exact dupa 53 de ani, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Este important de retinut ca biletele isi pastreaza categoriile de pret.
Pana joi, 21 Aprilie, la fiecare punct de vanzare a biletelor, va exista schema cuprizand fiecare bilet relocat, cu sectorul corespunzator, rand si loc pe planul Salii Palatului. Mentionam faptul ca au fost respectate categoriile de pret ale biletelor in repartizarea sectoarelor, respectiv pozitionarea si distanta fata de scena a celor cinci categorii de bilete de la Romexpo.
In foaierul Salii Palatului vor exista atat informatii scrise, cat si un birou de informatii si personal specializat pentru a evita problemele privind realocarea concertului.
Pentru orice informatii suplimentare asteptam mesajele Dumneavoastra la adresa info.premiumbooking@gmail.com sau pe pagina oficiala de facebook, Premium Booking (www.facebook.com/premiumbooking )
Va reamintim ca biletele pentru concertul lui Charles Aznavour pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, precum si din magazinele din reteaua Eventim (Germanos, Vodafone, Orange, DOMO, librariile Carturesti si Humanitas, hypermarket-ul Carrefour si benzinariile OMV.
Va asteptam pe 28 Aprilie la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00, la o intalnire istorica cu Charles Aznavour!