News

Anulare Concert Toto Cutugno 8 MAI 2022

Dragi fani și cumpărători de bilete, suntem nevoiți sa anunțam cu regret ANULAREA concertului susținut de către TOTO CUTUGNO, programat pentru data de 8 Mai 2022 la Sala Palatului.

on 03 May

Dragi fani și cumpărători de bilete, suntem nevoiți sa anunțam cu regret ANULAREA concertului susținut de către TOTO CUTUGNO, programat pentru data de 8 Mai 2022 la Sala Palatului.

Problemele de sănătate il forţează pe TOTO CUTUGNO, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau sa fie susținute in anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat in ultima perioada din cauza afecțiunilor cronice avute, in trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. In luna Aprilie 2022 artistul italian a suferit complicații si a fost internat de urgenta in stare critică într-un spital privat .

Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice forma de efort. In prezent artistul se afla sub stricta supravegherea medicală .

Contravaloarea biletele se vor rambursa de către organizator in maxim 30 de zile de la solicitare prin intermediul celor de la Eventim sau casieria Sălii Palatului.


Totodata având in vedere situația mondială actuală a conflictului militar din Ucraina, SC Mall4art SRL pune la dispoziția cumpărătorilor de bilete opțiunea de a preschimba biletele la concertul Toto Cutugno cu un Voucher-Bilet ce va putea fi folosit DOAR pentru achiziționarea de noi bilete la spectacolul UMANITAR Teatru pentru UCRAINA - Baletul Clasic din Ucraina susținut de trupa de balet “Ucrainian Classic Ballet” cu reprezentația Giselle în doua acte.

Ucrainian Classic Ballet este formată din artiști refugiați ucrainienii din Kiev, Bucha, Mariupol, Odesa .

Spectacolul va avea loc in data de 14 mai 2022, tot la Sala Palatului.

Evenimentul UMANITAR își propune ca toate profiturile rezultate din vânzarea de bilete sa fie donate pentru sprijinirea refugiaților.

Dacă doriți sa ajutați și sa contribuiți la acest demers umanitar va rugam sa faceți o solicitare pana pe data de 11 MAI 2022 prin intermediul site-lui de bilete Eventim.ro, la adresa de e-mail "contact@eventim.ro" sau la casieria Sălii Palatului pentru a intra in posesia Voucherului - Bilet.

Ulterior pentru a obține biletele la acest spectacol va rugam sa ne contactați la adresa de email a organizatorului CONTACT.MALL4ART@gmail.com sau direct prin intermediul casieriei Sălii Palatului prin prezentarea acestui voucher- bilet.

Având in vedere ca este vorba despre un eveniment umanitar biletele se vor aloca in funcție de disponibilitatea locurilor din sala la momentul solicitării, iar prețul acestui voucher se va considera donație integrala.


Eventim.ro este mandatarul Organizatorului și va proceda cum dispune Organizatorul, anunțând public acest lucru!