Alexandru Andries

Alexandru Andries  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Alexandru Andries. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Andrieș – Iese la pensie


Așa se numește turneul pe care celebrul muzician urmează sa îl înceapă în luna septembrie! Alexandru Andrieș este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat. În cadrul turneului „Andrieș – Iese la pensie” au fost incluse următoarele concerte:


28 septembrie – Constanța (Casa de Cultura a Sindicatelor) ora 20:00


29 septembrie – Tulcea (Teatrul Jean Bart) ora 20:00


5 octombrie – Cluj (Casa de Cultura a Studenților) ora 20:00


6 octombrie – Iași (Casa de Cultura a Studenților) ora 20:00


7 octombrie – Brașov


8 octombrie – Sibiu (Teatrul National Radu Stanca) ora 20:00


9 octombrie – Timișoara (Filarmonica Banatului) ora 20:00


13 octombrie – București (Sala Radio) ora 20:00


Întrebat ce înseamnă mai exact „pensionare” pentru Alexandru Andrieș, muzicianul a spus: „Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios.”


Trebuia să aflam și dacă acest turneu este unul de adio: „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mîna ai scenei romînești și vor primi o lista cu multe cîntece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sînt și alte surprize, dar cred că cel mai bine e sa le anunțăm la momentul potrivit.”


Am vrut să mai aflăm dacă muzicienii se pensionează vreodată cu adevărat. Se spune că un artist nu poate rezista departe de scenă: „Cît despre faptul că pentru muzicieni nu există retragere, nici aici nu am un răspuns simplu și clar: doi dintre artiștii mei preferați, Eric Clapton si Peter Frampton, au anunțat amîndoi ca se retrag din circuitul de concerte... Evident, există limite pe care le impune vîrsta, iar cu timpul nu poți negocia – și aici e la fel ca la prima întrebare, nimic complicat sau misterios.  :)”


Prețul biletelor pentru concertele DIN TARA:


Categoria 1 – 65 lei


Categoria 2 – 35 lei


Pretul biletelor pentru concertul DIN BUCUREȘTI:


Categoria VIP – 125 lei ( intalnire cu artistul , poza si semnarea posterului oficial )


Categoria 1 – 95 lei


Categoria 2 – 65 lei


Categoria 3 – 35 lei