BalKaniK! Bucharest World Music Festival

BalKaniK! Bucharest World Music Festival  - Bilete

BalKaniK! Bucharest World Music Festival

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre BalKaniK! Bucharest World Music Festival. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Ce artişti vor urca pe scena Balkanik Festival şi care sunt noutăţile ediţiei 2018 


Programul pe zile 7-9 septembrie 


București, 30 august 2018


 


A opta ediție Balkanik Festival va debuta în forță anul acesta: încă din prima zi, 7 septembrie, pe scena festivalului de la Gara Regală Băneasa vor urca unii dintre cei mai așteptați artiști de pe afiș – Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, pentru a da startul unei petreceri care se va întinde pe 3 zile, până pe 9 septembrie. Atmosfera de nuntă balcanică deturnată de rudeboys de vineri va continua toată noaptea cu un after party cu piscină, la Younivers Summer Club, alături de Fanfara de la Cozmești.


Sâmbătă, publicul îi va cunoaște pentru prima dată pe cei de la Light in Babylon, adică solista cu rădăcini în Iran și Israel, Elia Kamal, instrumentistul turc care cântă la santur și un chitarist francez, un turn al lui Babel care vorbește aceeași limbă – muzica din Instanbul. Manonera vor pune în scenă un show pregătit special pentru festival și inspirat de muzicile lăutăreşti, muzicile romilor mai recent sedentarizaţi din România, muzicile de tango, flamenco şi Turk Halk Muzigi (muzicile de tradiţie orală din Turcia, cu extensie în Peninsula Balcanică). Mult așteptata Yasmin Levy va încheia seara de sâmbătă cu Ladino (muzica iudeo-spaniolă din Spania) şi inima arzătoare a flamenco-ului. Sâmbătă, atmosfera de la after party va fi una de litoral românesc din anii ’90, cu Dan Ciotoi și Formația Generic. Salvamarii vor fi nelipsiți de la cele două afterparty-uri, unde publicul se va putea răcori în piscină după o zi și-o noapte de dans. 


Duminică, ultima seară de festival îi va aparține lui Asaf Avidan, superstarul care își începe turneul solo The Study on Falling cu această ocazie, la București.


Anul acesta, pe scena din fața Gării Regale Băneasa, vor urca: Asaf Avidan, Yasmin Levy, Fanfara Tirana meets Transglobal Underground, Kroke, Light in Babylon, Manonera, Fanfara de la Valea Mare, Corina Sîrghi şi Taraful Jean Americanu.


Balkanik Festival a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de world music din Europa, apreciat internațional de reviste de specialitate precum Songlines sau Folker, primind EFFE Label - Remarkable Festival pentru al treilea an consecutiv.


Abonamentele permit accesul la toate evenimentele din festival pentru cele trei zile, la Gara Regală Băneasa și Younivers Summer Club și pot fi achiziționate la prețul de 160 lei.


Biletele pe zile au fost puse în vânzare pe 20 august și au prețul de 80 lei - acces festival și 90 lei / 20 euro zi acces festival + afterparty. Biletele pentru afterparty, în lipsa unui abonament sau a unui bilet cu afterparty inclus, au prețul de 20 lei.


La 4 abonamente sau bilete achiziționate, al cincilea este gratuit.
PROGRAM BALKANIK FESTIVAL


Vineri, 7 septembrie


Gara Regală Băneasa:


16:00 – deschiderea porților – târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană


19:30 - 21:00 – Fanfara de la Valea Mare


21:30 - 23:00 Fanfare Tirana meets Transglobal Underground


 


Younivers Summer Club:


23:30 – 01:30 Fanfara de la Cozmești (instrumental)


01:30 – 04:30 Abasc DJ session


 


Sâmbătă, 8 septembrie


Gara Regală Băneasa


12:00 – deschiderea porților, târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană


17:30 – 19:00 Light in Babylon


19:30 – 21:00 Manonera


21:30 – 23:00 Yasmin Levy


 


Younivers Summer Club


23:30 – 02:00 Baklava All Inclusive w. Karadeniz/Zabriskie


02:00 – 03:00 Dan Ciotoi și formația Generic


03:00 – 04:30 Baklava All Inclusive w. Karadeniz/Zabriskie


 


Duminică, 9 septembrie


Gara Regală Băneasa


12:00 – deschiderea porților, târg, ateliere, food court, relaxare în natura urbană


18:00 – 19:00 Corina Sîrghi și Taraful Jean Americanu


19:30 – 21:00 Kroke


21:30 – 23:00 Asaf Avidan – The Study on Falling solo tour


 


Balkanik Festival este un eveniment organizat de Asociația Culturală Metropolis, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, prin Centrul Cultural ARCUB, Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional


Sponsori: Gambrinus, Apanova, IQOS, Aqua Carpatica


Parteneri instituționali: Primăria Sectorului 1, Institutul Polonez, Ambasada Spaniei


Parteneri media: Digi24, Music Channel, UTV, Radio Guerrilla, Agerpres, Adevărul, Igloo, Banchiza Urbană, Festivalier.ro, SUB25, VICE Romania, Zile şi Nopţi, 4Arte, infomusic.ro, 1music.ro


* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.