Behind Closed Doors

Behind Closed Doors  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Behind Closed Doors. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

24 de ore de petrecere la BEHIND CLOSED DOORS, ediția 2017


 


Anonymous&Younivers Summer Club anunță desfășurarea celei de-a patra ediții a petrecerii Behind Closed Doors, în data de 2 septembrie a.c., eveniment la care vor fi prezenți artiști cunoscuți ai momentului, DJ internaționali și români de excepție, ce vor evolua, timp de 24 de ore, pe cele două scene amenajate special.


 


Conceptul petrecerilor Behind Closed Doors a aparut acum 4 ani, fiecare ediție aducând elemente noi și surprinzătoare atât în ceea ce privește locația, cât și privitor la artiștii invitați.


 


Anul acesta, cap de afiș sunt celebrii Los Suruba, ce ne-au fermecat cu muzica lor încă de la primele ediții ale petrecerilor Anonymous și care, în continuare, nu se opresc din a-și surprinde publicul. După o vară în care numele lor s-a aflat pe afișul cluburilor din Ibiza, duo-ul compus din Delmar Dos Santos și Alvaro Muñoz revine la București pentru o edtiție Behind Closed Doors cu totul specială.


 


Line-up-ul este completat de Anna Tur care ne va încanta cu un mix de sunete unice, ce duc  la experiențe de neuitat pe ringul de dans. Anna și-a început cariera în 2010, iar pasiunea pentru muzică i-a făcut numele cunsocut în toată lumea, în prezent fiind DJ rezident al clubului Pacha din Ibiza și Managing Director al Ibiza Global Radio TV, una dintre stațiile radio-TV din lume dedicată muzicii avansate, care atinge lunar 12 milioane de ascultători pe Internet.


 


La actuala ediție Behind Closed Doors va fi prezent și duo-ul german Superlounge, ce și-a clădit un loc permanent în sfera muzicii electronice underground, captivând cu sunetele sale întreaga lume. De asemenea, vor fi prezenți o seamă de artiști ai scenei electronice undergound romanești: Livio&Roby - duo-ul care, în 2004, și-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide și prolifice echipe de platan pe plan local și international-, completați de PiticuNu ZauSepp și Crihan, ce vor surprinde atunci cand vor urca la pupitru, datorită unui stil aparte de sunete minimaliste, house și techno. Mai mult, de pe scenă, Flowers Garden OscarCapoteNocturnoAudiopulseLivia AndreiPagal, alături de mulți alții, vor transmite energie și emoție prin difuzoare.


 


Participanții vor avea la dispoziție zonă de parcare, acces la piscină, bar și restaurant, precum și facilități VIP (VIP Zone, Parking Spot, Special Entrance). 


Ediția 2017 a Behind Closed Doors va avea loc la Younivers Summer Club, în spatele Casei Presei Libere, un loc plin de magie și extrem de potrivit pentru petreceri.


 


Despre Behind Closed Doors


Organizată de Anonymus și aflată la a patra ediție, aceasta este o petrecere cu caracter privat, dedicată persoanelor cu vârsta peste 18 ani, pentru care organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Primele trei ediții s-au desfășurat la Anonymous Villa, pentru ediția actuală optându-se pentru Younivers Summer Club.